Премиера на нов клип на D_2

01.03.2007г. / 16 53ч.
Аз жената
Премиера на нов клип на D_2

D_2 ще представят новото си видео към песента “6” ексклузивно в ефира на телевизия ММ. Премиерата ще бъде в предаването “Интерактив” на 01.03.2007 /четвъртък/, .

Първият live клип на групата е заснет от режисьора Валери Милев и неговия екип по време на финалния концерт от националното турне на D_2 в Зала 1 на НДК. В първите кадри на видеото групата слиза от Dodge caliber, минава през подземен коридор и излиза на сцената. Тези няколко секунди на лентата, в които те вървят към сцената имат по-дълбок смисъл – краят на един цикъл и началото на нов, символизиращ силната и емоционална година, която преживяха и новото начало. Момчетата представиха ново лице, издадоха нов албум, направиха голямо национално турне, преминало през 16 града с 16 успешни концерта, двучасов спиращ дъха live и тълпи от фенове. Следващите кадри са изцяло от живото изпълнение на песента “6”.

През месец януари 2007, D_2 представиха България на престижния фестивал “Евросоник” в Холандия. Там бяха забелязани от представител на френския фестивал “Europavox”. Песента “Moonshadows” ще бъде включена в официалния диск на фестивала тази година, а D_2 получиха официална покана за участие на “Europavox” през следващото лято.


Коментирай