Неудобната истина

12.03.2007г. / 16 41ч.
Аз жената
Неудобната истина

Човечеството седи върху бомба със закъснител. Ако мнозинството от световните учени са прави, имаме само десет години да предотвратим катастрофата, която може да унищожи климата на цялата ни планета и да причини изключително тежки атмосферни условия, наводнения, суша, епидемии и убийствена жега, на каквато никога не сме ставали свидетели. Катастрофа, за която ще сме виновни самите ние.

Ако всичко това ви звучи прекалено мрачно, не бързайте със заключенията, а вижте филма ” Неудобната истина” – неоспоримо доказателство, че глобалното затопляне не може да се възприема като политически проблем, а като най-голямото предизвикателство, което цивилизацията някога е срещала.

Очаквайте още информация по темата. А междувременно – гледайте филма, по кината от вчера, 11 март 2007.

Послания от “Неудобната истина"

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ваня ( преди 11 години )
Това е мит за глобалното затопляне. Чрез него глобалните корпорации искат да прекарат закони и да закрият основни производства и да контролират тотално света. Късна ви е информацията, не е актуална. Науата е на тлкова високо ниво, че човекътможе да разбере какво е рай още тук на земята. Но амбциите на шепа хора, собственици на световната банка и всички световни организации искат т рода на ООН например искат власт!!! За да я имат, населението тябва да е тотално глупаво, което се постиа чрез реформите в образованието днес у нас. Малкото умни и амбициози стават жертва наманията да се учи на Запад а после работят за добри пари но в името на глемите корпорации. Човекът е НИКОЙ, навсякъде!!! Зтова, евала на гърците, че скочиха. Кога ще го направим и ние!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар