Как обича една жена - в ShowBuzz

05.04.2007г. / 09 26ч.
Аз жената
Как обича една жена - в ShowBuzz

Тази седмица в Showbuzz очаквайте:

Kids' Choice Awards

Макар и до 1 юни да има-няма още два-три месеца, в Холивуд побързаха да зарадват децата с бляскава и ултрасмешна церемония по връчването т.нар. Kids' Choice Awards или награди, които почитат любимите знаменитости на децата... Класирането е базирано на гласовете на повече от 40 милиона хлапета в САЩ. Случайно или да, церемонията беше водена от любимеца на малко по-възрастните тийн-момиченца- Бааат Джъсти Тимбърлейк!

Най-накрая Гуен Стефани и Ейкън сложиха край на лепкавата забава... Освен всичката слуз, Джъстин грабна и приза за любим певец на децата... в женската категория на същата награда триумфира Бионсе, а любим детски актьор за трети път стана убийствено смешният Адам Сандлър. А колкото до хлапетата- за тях имаше още хиляди забавни изненади.


Дженифър Лопез или  Как обича една жена

Наскоро латинодивата с големия бъз- Джени Лопез предизвика огромна какофония в родната си махала Бронкс, в Ню Йорк. Звездата се появи по-бляскава отвсякога на примоцията на първия си испаноезичен албум "Como Ama Una Mujer", което на чист, звучен български ще рече "Как обича една жена". Под дъжда от светкавици и виковете на обезумели фенове Джени бе неотлъчно следвана от недохранения си съпруг Марк Антъни. Всъщност човечецът, заедно с продуцентът Хулио Рейес, има огромна заслуга за излизането на шестия по ред албум на Лопез.


Дейвид Копърфилд

През последното десетилетие магът Дейвид Копърфилд се разцепи да прави чудеса- накара Статуята на свободата да изчезне, премина през Великата китайска стена като куршум през захарен памук и проектира изчезването на 70-тонния Ориент Експрес. В момента вълшебникът представя шоуто си "Една съкровена вечер на великата илюзия"

Копърфилд е посветил две години от живота си, за да създаде и изпипа елементите на спектакъла. В следващото си шоу магът ще разкрие на публиката място, където изворът на младостта наистина съществува. Според илюзиониста това са свещените води на Залива Копърфийлд на Бахамите.

Всемогъщият магъосник използва познанията си и в помощ на инвалидите. Разработената от него програмата "Проект магия" сега се използва в повече от 1000 болници в над 30 страни.

Ексклузивен трейлър на Ocean's Thirteen и премиерата на The Reaping;

Дани Оушън и момчетата отново се завръщат в занаята с план за нов обир, които също като другите ще остане в златните страници на класическия наръчник на крадеца. Дааааааа фаталната Оушънс Търтийн е на ход... На режисьорския стол отново сяда Стивън Содърбърг, а вие пак ще се насладите на Джордж, Брад, Мат, чичо Анди... абе на всички убавци от предишните филми за Оушън и тяхното неподправено чувство за хумор...

Е, този път Джулия Робъртс, няма да играе Джулия Робъртс. За сметка на Голямата уста тук се появява посребреният крал на Холивуд- мистър Ал Пачино, който повечето от вас вече спокойно могат да наричат дедо.

Като прибавим към всичко това и сладката Елън Бъркин, получаваме една ненатоварваща смес, която можете да споделите с приятели през някой дъждовен съботен следобед.

Само дето ще трябва да почакате още мъничко...

За другата ни премиера обаче, няма да чакате чак толкова много... Както се досещате навръх Великден, няма как да пропуснем да си поговорим за християнски мистицизъм... А той лъха яко от новия филм на талантливата хубавелка Хилари Суонк със смразяващото заглавие- "Тhe Reaping" или "Жътвата" . Освен прелестната Хилари, в лентата няма други едрокалибрени звезди, но това не далеч не пречи на въздействието на филма... Все пак и Кевин Спейси не беше особено популярен, когато се появи в "Седем", ама пък затова направо изби рибата с играта си. Но да се върнем на "Жетвата"... В него Хилари е бивша мисионерка, която специализира в разбиването на различни религиозни феномени... В случая работата й е да проучи залюхано провинциално градче, което изглежда е нападнато от 10-те проклятия, описани в библията... То са едни психарии, абе направо тръпки да те побият!!! Добре, че накрая се оказва, че всичко е само на кино!

Ашър се сгоди.
Хип-хоп звездата Ашър нанесе поредния тежък удар на истеричните си фенки... Момчето с боксьорския нос и коремът-мечта за всеки бирен фен се сгоди за дългогодишната си приятелка- никому-неизвестната стилистка Тамека Фостър. Специално за SHOWBUZZ влюбените гугутки изтъкнаха, че може и да се венчаят съвсем официално докрая на годината. Като утеха за почитателките си ангелогласният Ашър подготвя нов студиен албум. Албумът вероятно ще излезе на пазара през ноември, а името му засега се пази в тайна. Ашър спечели Грами през 2004 за тавата "Confessions", от която са продадени над 15 милиона копия. Дали от това или от нещо друго му пораснаха крилца и той изяви желание да изиграе Бонд, Джеймс Бонд. Убавецът дори заяви, че след 20 години ще е първият чернокож Джеймс Бонд. Като се замислим досега май само Джеки Чан, Джет Лий и Жорж Ганчев не са се натискали за тази роля...


Кога: в неделя, 8 април 2007 г, от 21.00
Водеща: Вили Сечкова

Гост: Коцето Калки

На снимката - Вили Сечкова; снимка - GTV

Коментирай