Нашите 20 навърши 300

20.04.2007г. / 16 19ч.
Аз жената
Нашите 20 навърши 300

Тази събота, 21 април, от 11:00ч., слушателите на БГ Радио ще могат да чуят юбилейното (номер 300) издание на “Нашите 20” с водеща Ирина Тончева.

Разбира се, Ирка е подготвила специална изненада за своите слушатели – Мария Илиева, една от най-популярните български певици и носителката на 3 награди от БГ Радио “БГ Изпълнителка” – за 2003, 2006 и 2007 година, ще бъде гост-водеща на предаването.

Слушателите на БГ Радио ще могат да разберат любопитни подробности, например кой е изпълнителят с най-много песни номер 1, коя песен-първенец се е задържала най-дълго на върха. Двете чаровни водещи – Ирка и Мария Илиева очакват с поздравителни думи да им се обадят и много от големите изпълнители (може би ще звънне Васил Найденов? Или Графа? Или Любо от “Те”...). Предстои да разберем!

“Горда съм, че съм част от БГ Радио. Медията има страхотен екип и всеки път като идвам тук си мисля, че тази работа ме зарежда. Надявам се в “Нашите 20” да влизат все нови и нови български изпълнители, да има още по-интересни песни.” Това си пожела за следващата година водещата на “Нашите 20” Ирина Тончева.

В неделя – 22 април, от 9:00ч. сутринта хронологично ще звучат всички песни, достигнали до номер 1 в класацията. А те никак не са малко – броят им е 127. Ето и малко любопитни подробности около “Нашите 20” – първото предаване тръгва на 21 юли 2001 г. – същата година, в която стартира и БГ Радио. Първата песен, изкачила се до върха е на Ирра – “Необяснимо”; последната (за момента) – на Графа “Честно в очи”.
Междувременно в класацията се задържат по-дълго като номер 1 имена като Руши Видинлиев и Карла, КариZма, група Те, Огледално, Йоана и Петър Антонов, Нина Николина, Ърбан, Ъпсурт, Остава, Д-2, Мариана Попова, Мария Илиева, Антибиотика и Светла Иванова.

Коментирай