Бъди звезда на бала – фабрика за мечти

25.04.2007г. / 08 49ч.
Аз жената
Бъди звезда на бала – фабрика за мечти

По БГ Радио стартира традиционната за началото на лятото кампания “Бъди звезда на бала”. Тази инициатива е ориентирана към младите слушатели на БГ Радио, които са на прага на нов живот – абитуриентите.

Всички свързват месец май с любов, вдъхновение, романтика, слънчево време, с благоуханията на първите летни дни и... с възможността да се сбъдват мечти! И този май БГ Радио ще сбъдне мечтата на една абитуриентка – ще й даде възможност да отиде на бала не с когото и да е, а с любимия си български изпълнител.
Тази година екипът на БГ Радио определи този изпълнител да бъде Миро от КариZма – един от най-харесваните и награждавани певци в нашата страна.

Какво трябва да направят абитуриентките, за да могат да изкарат единствена и незабравима вечер в компанията на Миро? Трябва само да му изпратят e-mail на bgradio@bgradio.net с обяснение… Обяснение защо искат именно Миро да им бъде кавалер в една от най-вълнуващите вечери в живота им. И снимка, разбира се.

Ето какво послание изпраща и самият Миро на своята съвършена непозната:
“Не мога да обещая, че ще остана с теб до 12. Не мога да обещая, че ще посрещнем заедно утрото... Но мога да ти обещая, че ще те взема от твоя дом с голям букет, че ще пием шампанско в лимузината, че всички ще гледат нас. Мога да обещая, че точно ти ще бъдеш ЗВЕЗДАТА НА БАЛА.”

Това е второто издание на “Бъди звезда на бала”. Миналата година щастливката, спечелила за кавалер Графа, беше Ивелина от София. Ето как тя трогна певеца –

“Защото безумно искам те... Защото на 19 години още може да си позволиш безумни желания! Защото все още съм едно голямо дете, на което любимата приказка е Пепеляшка и на 27 май искам да изиграя главната роля. Но за това ми трябва кавалер. Защо това да не е Графа...”

Коментирай