Асистентка на индийски мистик у нас

23.05.2007г. / 16 03ч.
Аз жената
Асистентка на индийски мистик у нас

Разкриваме с АнандоХифлий каква част от личността ни е наистина наша.

Днес, 23 май от 19.00 ч. в хотел “Феста Берсело” Анандо Хифлий, асистентката на известния индийски мистик Ошо, ще представи за първи път в България медитативни и трансформативни техники за самоосъзнаване и хармония.

Преди да се отдаде на медитация и обучения по целия свят, Анандо е била адвокат и е работила в признати австралийски бизнес издания като “Management Today” и “Marketing and Accountancy Age”. От опита си в натоварения корпоративен свят Анандо разбира много добре проблемите на изнервения стресиран съвременен човек и предлага изпитани Ошо техники как да включим медитацията в напрегнатото си ежедневие. За разлика от повечето традиционни методи на медитация, според Ошо всеки момент в ежедневието ни може да бъде врата към себепознанието и да се превърне в преживяване на медитация. Своята мисия Ошо вижда в създаването на условия за раждането на един нов тип човек – осъзнат, жизнеутвърждаващ и свободен, съчетаващ в едно медитация и всекидневие.

В България Анандо е по покана на българския Ошо клуб и ще проведе 4-дневен семинар на тема “Да открием собствения си живот”. Участниците ще имат възможност да изследват моделите, които сме наследили при възпитанието си и които днес управляват ежедневието ни. Ще открият какво пречи да следваме вътрешния си глас и мечтите си и ще се свържат отново с чувството си за себеуважение, което ще ни позволи да реагираме на трудни ситуации не от позицията на наранените емоции, а с вътрешна сила и спокойствие.

Научно доказано е, че медитацията облекчава стреса, спомага за предотвратяването на сърдечни болести и създава усещане на благосъстояние в цялото ни същество.

Коментирай