Списанието, което променя

02.06.2007г. / 09 48ч.
Аз жената
Списанието, което променя

Новото списание “Пълна промяна” е вашият пътеводител в света на разкрасителната индустрия – от скалпела до кощ крема за лице.

Само преди няколко години, думи като: ринопластика, липосукция, блефаропластика или абдоминопластика, биха били непонятни за повечето хора или може би тема табу. Но с популяризирането на естетичната и пластична хирургия у нас чрез различни телевизионни предавания, подобни термини са често срещани в речника на съвременната българка.

Новото списание “Пълна Промяна”, разкрива възможностите за разкрасяване, които предлагат най-новите козметични процедури, както и пластичната и реконструктивна хирургия. Ако сте от тези, които се страхуват от скалпела и инжекциите, редакторският екип, съвместно със специалисти във всяка една област от разкрасителната индустрия, ви предлагат множество опции и съвети за това как да заличите бръчките си или да се отървете от излишните килограми без хирургична намеса.

Всеки брой на списанието е посветен на четири основни теми: лице, тяло, кожа и красивата усмивка. С излизането на първия брой през месец април, стартира и конкурсът за Пълна Промяна на читателите, които искат да променят външността си с помощта на пластични хирурзи, стоматолози и дерматолози.
“Пълна Промяна” е първото по рода си списание в България, чиято основна цел е да информира, обучава и съветва своите читатели. Но не оставайте с впечатлението, че темите са строго медицински и трудни за разбиране. Това е вашият наръчник за разкрасяване, но и едно много развлекателно четиво.

Коментирай