Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември 2018

Динамична седмица

27.08.2018г. / 09 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв
Предстои една истински „мистична“ седмица. Ще узнаете информация, която до момента някой по неразбираеми причини е скривал от вас. Ще успеете да се възползвате от наученото, при това без да навредите на когото и да било. Ще намерите предмет, който сте забравили някъде или си мислите, че отдавна сте загубили. Характеристиката на събитията ще повиши чувствителността ви.
Стари финансови въпроси ще напомнят за себе си, но с тях ще се справите благодарение на интуицията и добрите си приятели.
 
Дева
Колкото сте по-комбинативни през тази седмица, толкова ще сте по-доволни от себе си. При изпълнение на професионалните задачи трябва да се ориентирате към екипна работа, да сте готови да дадете най-доброто, на което сте способни, за изпълнение на служебните проекти. В личен план, обаче, трябва да взимате решенията си самостоятелно и да не допускате ничие влияние.
Определете най-важното още в началото на седмицата, защото всяка следваща задача ще е свързана с резултатите от предишната. За някои може да се върнете назад или да изчакате. Приемете го като естествена последователност, а не като нарочна спънка.
 
Везни
Напредвайте с „тиха стъпка“ през следващите дни и ще постигнете максимални резултати с минимални усилия. Гледайте, слушайте, анализирайте и не обсъждайте плановете си. Интуицията ви е силна, ще разберете подтекста в думите на събеседниците си и ще се предпазите, образно казано от уловки, които някой може да се опита да постави на пътя ви.
Не е изключено в критичен момент да получите подкрепа от човек, който до момента се е държал с вас враждебно.
 
Скорпион
Желанията ви са много и разнообразни, но едва ли ще успеете да ги реализирате в пълния им вид. Много е вероятно да се случи нещо ново в живота ви, което да е от глобално значение и да ви зарадва като например нова работа, автомобил, приятел или друго с дългосрочно въздействие.
Нечия постъпка ще ви ядоса, възмути и ще ви накара да се замислите за собствените си реакции в критични моменти. Новият човек от обкръжението ви ще изиграе важна роля за промяната на мнението ви.
Коментирай
Здраве и красота