Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември 2018

Динамична седмица

27.08.2018г. / 09 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец
На моменти ще се налага да напуснете зоната на собствения си комфорт, да „натиснете газта“ и да проявите решителност. Част от заниманията ще са свързани с известен риск, но ако прецените ресурсите си правилно и заложите на нестандартни методи най-вероятно ще се окажете в групата на печелившите. Промените, независимо от степента им, ще са с положителен ефект.
Вглеждайте се в действията и реакциите на околните. Със сигурност ще забележите, че някой ви отправя сигнали за начало на романтична връзка.
Козирог
Деловата програма ще е напрегната. Независимо дали защото колегите ви са в отпуска или защото на вас ви предстои да ползвате своята, ще имате много повече задачи от обикновено. В състояние сте да се справите, необходимо е само си създадете оптимална организация и да контролирате емоциите.
Както за семейните, така и за необвързаните представители на вашия знак предстоят вълнуващи любовни емоции. Не е изключено да създадете семейство или да предотвратите евентуално разтрогване на дългогодишна връзка.
 
Водолей
Най-важният фактор за резултатите ви през тази седмица е умението да спазвате правилата и да уважавате автономията на партньорите си. Не си позволявайте фриволности, не навлизайте в чужда територия. Може да уреждате някои сделки в неформална обстановка, но задължително следвайки изискванията на установения етикет.
В процеса на общуване ще установите колко много ви пречат вредните навици. Помислете дали не е време да се заемете със самоусъвършенстването си.
 
Риби
Главната роля в предстоящия период ще се падне на любовните ви отношения. За съжаление, не може да се каже дали любовта ще се превъплъти в ролята на положителен или на отрицателен герой. Може да възстановите прекъсната връзка, но може и да разберете за не съвсем лицеприятни постъпки на половинката си, които да ви разочароват.
Каквато и да е ситуацията не взимайте решения в състояние на емоционална превъзбуда и ако не сте изяснили всички подробности, за да не съжалявате.
Коментирай
Здраве и красота
Категории
Здраве и красота
Интимно
Мода
Готварство
За дома
Бременност
Свободно време
Влог: Ето как
Семейство
Подкаст
Майчинство