Позабременяла

06.08.2007г. / 12 06ч.
Аз жената
Позабременяла

Ако си бременна, или вече си била бременна, или това ти предстои някога – позабавлявай се с комедията Позабременяла – вземи приятеля си, със сигурност ще му е полезно! Абсурдни и смешни ситуации, реалните неща от живота – тест за бременност, позитивен, тя решава да задържи бебето, макар с таткото да са били само една нощ заедно и той да е меко казано – абсурдният баща. Как се изграждат взаимоотношения в името на бъдещото бебе, как се правят компромиси с кариера – всичко това в един забавен филм – вече по кината.

6 август 2007 г., София. Спечелилите в конкурса за снимка “Ние сме бременни” бяха наградени на 4 август (събота).

Конкурсът беше организиран от Cinema City и “Прооптики България” по повод премиерата на комедията “Позабременяла”. Наградите осигуриха Sure Check и списание 9-месеца, които бяха медиен партньор на събитието заедно с електронното издание Аз жената.

Победители са:











I награда – Мирослава Хаджиева

 









II награда – Руска Велева

 











III награда – Нели Банова

Заелите първо място получиха дамски и мъжки швейцарски часовник. Вторите спечелиха вечеря за двама в изискан ресторант, а отличените с трета награда – луксозен семеен фотоалбум. Наградите бяха осигурени от Sure Check . За трите двойки имаше и награди от списание 9-месеца – комплект бебешка хавлия и лигавник, както и абонамент за списанието.

Билетите за специалната прожекция на филма “Позабременяла”, която се състоя веднага след награждаването, бяха подаръкът на Cinema City към двойките заели първите три места.

Коментирай