5-то поредно лято БГ Радио гостува на Варна

23.08.2007г. / 09 46ч.
Аз жената
5-то поредно лято БГ Радио гостува на Варна

От 27-ми август до 1-ви септември 2007 Варна ще се превърне в ефирната столица на БГ Радио. Водещите на “Стартер” – сутрешното шоу на БГ Радио Симо и Богдана ще събуждат в 7 часа и ще зареждат с настроение цяла България от студиото в кафене “Одесос” точно срещу Фестивалния комплекс чак до 11 часа.

Всяка сутрин Симо и Богдана ще канят известен варненец и известни гости на Варна: Графа, Мария Илиева, Гого и Ева от “Фамилия Тоника”, които ще представят новия си компактдиск, Мариана Попова, Белослава, проф. Александър Грозев – художествен директор на филмовия фестивал “Любовта е лудост”, кмета на Варна Кирил Йорданов, международния футболен съдия Димо Момиров, кметът на Каварна Цонко Цонев и много приятели на БГ Радио.

През цялата седмица от 11 до 17 часа по БГ Радио ще звучи уникалната слушателска класация “500-те най-велики песни на България за всички времена”. Тя ще подготви поздравителното предаване на БГ Радио “Любими песни за любими хора”, когато в студиото на центъра на Варна ще бъдат водещите Наско и Вики. Те ще дават възможност на слушателите и гостите на Варна да поздравяват на живо най-близките си хора с любимата си българска песен всяка вечер от 17 до 21 часа.

Коментирай