Австрийска кулинарна седмица и още...

14.09.2007г. / 11 39ч.
Аз жената
Австрийска кулинарна седмица и още...


Приготвено в България Всеки понеделник, от 19:00 ч.
Българската кухня е известна с вкусните си салати и неустоимите си месни специалитети, приготвяни по оригинални рецепти. Опитайте невероятните кулинарни предложения от гастрономическата обиколка на България!
Цена на човек: 40.00 лв.

Пица, Паста и още нещо..
Всеки вторник, от 19:00 ч.
Очакват ви много повече изкушения от любимите “Пица & Паста”! Нашият главен готвач ще ви омагьоса с ароматния вкус на италианските макарони, приготвени пред очите ви – талиателе, ньоки, спагети, фузили, равиоли, пене. Не пропускайте и разнообразните пици.
Цена на човек: 44.00 лв.

Рибен Пазар “Бостън”
Всяка сряда, от 19:00 ч.
За почитателите на морски деликатеси ресторант “Сезони” предлага най-добрия улов на деня – феерия от рибни предястия и приказни десерти. Като основно ястие изберете а ла карт или от бюфета с морски дарове – лаврак, сьомга, пъстърва, кралски скариди, приготвени по ваш вкус и поднесени с разнообразни сосове и гарнитури.
Цена на човек: 50.00 лв.

Австрийска кулинарна седмица
26 септември – 4 октомври, от 19:00 ч. Гостоприемна Австрия се слави с утвърдени кулинарни традиции. Много са австрийските ястия, придобили международна известност – виенският шницел, виенското печено, царските палачинки, ябълковият щрудел, тортата “Сахер”. Опитайте тези и още много специалитети, с които нашият готвач от Австрия, Ханс Уршал, ще ви изненада в ресторант “Сезони и се насладете на най-популярните австрийски вина, Gruener Vetliner и Zweigelt.
Цена на човек: 48.00 лв.

Коментирай