Кулинарно шоу на живо

28.09.2007г. / 14 56ч.
Аз жената
Кулинарно шоу на живо

На 29 септември 2007 година, събота, от 12:00 до 17:00 часа Сити Център София и списание „Меню” ще представят най-модерните и вкусни рецепти за сезона. Менюто ще бъде приготвено на живо от Ивелина Иванова, шеф-готвач на списанието, на ниво -2 на Мола.

Ивелина Иванова ще приготви последователно пет вкусни рецепти – Терин с пушена сьомга и крем-сирене, Спаначена пита с маслини, Кюфтенца от риба тон,Телешко по креолски с огретен от батати и Орехов пай с карамел. Освен че ще могат да видят на живо как се приготвят апетитните рецепти, посетителите на Сити Център София ще имат възможност да опитат всяко ястие, да спечелят много награди от състезанията за кулинарни умения и да се забавляват.

„Всички рецепти са съобразени със сезона и в тях съм използвала максимално разнообразието от продукти, които предлага есента, както и, разбира се, универсални съставки. Ястията са атрактивни, сред тях има бързи рецепти, предложения за парти хапки, идея за празничен обяд и вкусен есенен десерт ”, каза Ивелина Иванова.

Коментирай