Таро карта за 6 септември

Днес може да се почувствате недоволни

06.09.2020г. / 09 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Четворка чаши.

Днес може да се почувствате недоволни, може да ви се предложи възможност, за която не сте сигурни дали бихте я приели или може би сте пропуснали възможност в миналото и в момента усещате последиците от това. Когато разглеждаме четворките, трябва да имаме предвид, че ако искаме да материализираме нещо ще можем да го направим само ако се ангажираме с решение. Не бъдете недоволни и несигурни, а вземете своето решение.

Съвет за деня – Справедливост е главна аркана, имаме човек, който вдига с едната ръка меча на истината, докато балансира везните в другата си ръка. Тази карта представлява справедливост, истина, равновесие и може да бъде свързана с правни въпроси. Днес ви се препоръчва да претеглите нещата и да се уверите, че действате справедливо, трябва да сте готови да поемете отговорност за действията си. Действайте почтено и без пристрастия, погледнете реално на ситуацията, че има неща на които да се наслаждавате, които се връщат в равновесие. Не се поддавайте на енергията на четворка чаши и не бъдете недоволни и колебливи. 

В работата:

Комбинацията днес говори, че ще бъде ден на решения и избори. Може би се колебаете за нещо, но е добре да вземете решение и да поемете отговорност за своите решения.

За влюбените и семейните:

Страх от обвързване, несигурност в чувствата, колебание и отлагане на решения за задълбочаване на връзката. Днес може да се сблъскате с тези неща или с друг тип колебания на партньора или на самите вас. Скоро нещата ще се върнат в баланс и решенията ще бъдат взети. Не пришпорвайте събитията.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай