Таро карта за 7 септември

Императорът олицетворява отговорност, дисциплина, мъдрост, структура, власт и фигурата на бащата

07.09.2020г. / 04 45ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Императорът олицетворява отговорност, дисциплина, мъдрост, структура, власт и фигурата на бащата. Той е номер 4 от арканите, което съответства на квадрата и изграждането на нещата върху здрави основи, извеждащи мислите в материалния план чрез методични действия и организация.

Днес може да приемете напътствие от наставник или да поемате отговорност за даден план или за живота си като цяло, да вземате съзнателни, обосновани и мъдри решения, като използвате знанията и разбирането си, за да внесете повече стабилност в живота си.

Съвет за деня - Умереност. Днес става въпрос за охлаждане на огъня в сърцето ни, като същевременно оставаме присъстващи в емоцията. Има нещо, за което може да се наложи да бъдете търпеливи днес; може да се наложи да наблюдавате какво правят външни сили или хора около вас, в очакване те да направят своя ход, преди вие да направите вашия. 

В работата:

Днес може би се налага да вземете информирано решение. Не прибързвайте, а вземете предвид всички външни обстоятелства, които могат да повлияят на резултата от вашето решение. Внимавайте да не сте твърде емоционални. 

За влюбените и семейните:

Може да се наложи да се справяте с баланса в отношенията. Ако някой от партньорите настоява твърде силно на своето може да отблъсне своята половинка. Потърсете компромисно решение.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай