Пореден хит на Луиз Бегшоу

13.11.2007г. / 08 41ч.
Аз жената
Пореден хит на Луиз Бегшоу

Луиз Бегшоу е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Тя е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден Бегшоу започва работа в Сони Мюзик Ентъртеймънт Интернешънъл, където работи с рокендрол групи. Луиз е написала седем бестселъра, публикувани на осем езика, и е адаптирала книгите си за големи холивудски филмови студиа. Сега живее със съпруга си в Ню Йорк. Авторката пише по един роман годишно.
Бегшоу не вярва на хора, които се оплакват от писателската кариера. “Искате да работите друго? – пита тя. – Тогава вървете в някоя фабрика. Тук става дума за забавление. За живот-мечта! Писателите нямат никакво право да се оплакват от каквото и да било!”

За книгата:
Наричат го синдром на високите макове. Ако преуспяваш, все ще се намери кой да ти подреже крилата…
Пътищата на две млади и амбициозни жени от различни краища на света се пресичат и съдбите им се преплитат по странен начин. Нина е американка от бедно семейство, а мечтае за бизнес кариера. Елизабет е дъщеря на богат английски лорд, а се стреми към олимпийското злато в ски спускането. И двете опитват да избягат от миналото си, твърдо решени да постигнат мечтите си. И двете нямат късмет в любовта, но за сметка на това имат врагове, които ще направят всичко възможно, за да им попречат да успеят…
Точно това е проблемът на високите макове – когато те търсят, е много лесно да те открият…

Отзиви:

“Романите на Луиз Бегшоу са наситени с действие, героините й са разкошни, а начинът й на писане – достатъчно въздействащ и закачлив, за да издържи на изпитанията на тези ослепителни преуспяващи героини…”
Дейли Мирър

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
сашка ( преди 11 години )
книгата е много хубава.скоро я прочетох
отговор Сигнализирай за неуместен коментар