Седмица на тиквата и дивеча

26.11.2007г. / 18 43ч.
Аз жената
Седмица на тиквата и дивеча

Предястия
Мариновано карпачо от елен с листа от рукола
Подходящо вино “Грюнер Велтлинер Фасс 4 2006”
Пъдпъдъчи гърди и яйца върху пюре от целина с желирано телешко консоме и хайвер
Подходящо вино “Ротбургер Гмайнер 2005”
Гъши дроб върху салата от тиква и папайа със сос от нар
Подходящо вино “Сотерн Шато дьо Ролан 2001”

Супа от дивеч с какао талиателе и кнедли с чили

Основни ястия
Медальони от сърна на грил с баница с праз и сос от ябълки и пипер на зърна
Подходящо вино “Ротбургер Гмайнер 2005”
Рагу от елен с листа от брюкселско зеле и картофен гратин с гъби
Подходящо вино “Барбера д'Асти 2003”
Запечени гърди от фазан с мус от тиква върху карпачо от червено цвекло и жу с балсамов оцет
Подходящо вино “Гранд Бато Бордо 2004”

Десерти
Крем Брюле с джинджифил, компот от тиква и маскарпоне мус
Щрудел с тиква и канела със сорбе от шипки и вино
Шоколадова торта със сладолед с Коантро и “кумкуатс” компот

Всичко това в ресторант “Сезони” от 26 до 29 ноември 2007

Коментирай
Свободно време