Таро карта за 12 октомври

Не бързайте със заключенията

12.10.2021г. / 08 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Крал чаши – ден на комуникация, емоционални разговори и планове за бъдещето. Подходящ ден за срещи с приятели, за изкуство и посещение на концерти, театър или кино.

Съвет за деня – Дяволът. Съвет към Крал на чашите е Дяволът. Предупреждение да не се доверявате лесно днес и да не изпадате в ситуации, които биха ви изкушили да направите неща, заради които след това не бихте се чувствали добре.

В работата: Енергия, на която не липсва и голяма доза логика, мъжка енергия и рационалност. Но не предприемайте сериозни стъпки днес. Изчакайте няколко дена преди да взимате окончателни решения в работата, защото има опасност от некоректни партньори.

За влюбените и семейните: Твърде емоционален ден за любовта, могат да излязат наяве скрити неща, да се почувствате зависими и контролирани. Не бързайте със заключенията. Изчакайте и избягвайте изясняване на отношенията.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
ot ky.... statii kakvo da ocakva s ne custvame zavisimi a pisete kvo si iskate boli mee kvarcaaa wai aman ste mi nakrivite shapkata ha ha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар