С нови песни ни смайва “Звездна феерия”

19.12.2007г. / 12 56ч.
Аз жената
С нови песни ни смайва “Звездна феерия”

С нови БГ песни и уникална денс режисура ни смайва “Звездна феерия”.

15 чисто нови БГ парчета ще бъдат изпълнени за първи път на коледния концерт „Звездна феерия”, организиран от A-Productions, който ще имаме удоволствието да видим на 27 декември в зала 1 на НДК.

Със своите 2 части, в които ще прозвучат повече от 30 парчета, концертът е почти “двоен”. Зрителите ще могат да се насладят на цели 3 часа “звездна феерия” от талант, красота и шоу. 15 от парчетата, които ще бъдат изпълнени на сцената, ще прозвучат за първи път пред публика, а останалите са нови аранжименти и уникални вокални изпълнения на известни хитове и любими коледни песни. В първата част Невена Цонева ще изпълни четири песни от новия си албум изцяло на живо. Сред тях ще са два дуета и новият й сингъл "Все така". Пламен Пътов пък ще представи за първи път пред публика дебютния си солов сингъл. Любимецът на младите българки пристига от Германия специално за шоуто. Устата ще изненада феновете си с ново парче, в което вокали е записала известна народна певица. Мария Илиева ще ни зарадва с три от най-хитовите си парчета до момента.

Втората част на концерта ще представлява 90 минутен музикален лайф със супер бенд "Dirty Purchase" и Иван Лечев. В тази част ще може да се чуе истинска вокална феерия. Светозар Христов ще представи за първи път пред публика най-новата си балада "Sea Of Sadness" в стил класически хард рок, а Лора Владова ще интерпретира две страхотни парчета на Christina Aguilera. “Половинката” на някои от най-атрактивните БГ дуети Устата ще изпее заедно с Лора и Светозар „Нова песен неромантична”. На сцената ще излезе и новото откритие за A-Productions – Магдалена Джанаварова. Тя ще изпълни нашумелия си дует със Светозар Христов, който се класира за полуфинала на ЕвроБГвизия с огромна преднина пред конкурентите, както и дебютното си солово парче "Rivers Of Heartbreaks", което ще прозвучи за първи път. Американецът Mike Johnson от нашумялата преди 8 години "2-4 Family" ще представи на сцената някои от хитовете на групата, включително "Stay", с помощта на Лора, Магдалена и Светозар.

В края на концерта ще видим и 2 съвместни изпълнения на прекрасните коледни песни „O Holy Night” и „Silent Night”, в които ще се включат всички изпълнители от концерта.

Сценографията на “Звездна феерия” е също уникална. Цветовете, в които ще бъде издържан спектакъла, са сребро и черно и пресъздават усещането на космическа романтика и вечерна хармония. Уникалният замисъл е да се създаде един нов, модерен прочит на времето, в което посещението на концертен спектакъл е било несравнимо светско удоволствие за отбрано общество, копнеещо да се наслади на добро шоу, съчетано с изкуство и духовност. За това преживяване ще съдейства изцяло руската шоу режисьорка Евгения Трофимчук, която е създала към изпълненията на българските певци неповторими композиции с танцьори от нейната школа “Арт-академи”. “Звездна феерия” ще бъде голям дебют за първите български ученици-танцьори, подготвяни по най-строгите правила на руските шоу традиции. Те ще представят ексклузивни постановки в стил хип-хоп, джаз, диско и др. За атрактивния балет вече са ушити над 100 костюма в сребро и черно в различни стилове, а на сцената те ще “поставят” и няколко денс-ревюта на известни български и световни дизайнери.

“Звездна феерия” стартира в Зала 1 на НДК на 27.12.2007 г. от 19 часа..
Водещи: Димитър Рачков, Мисис България 2007 Аля Милушева и Мисис Глоуб 2004 Румяна Маринова.
Билети на касите на НДК, www.ticketstream.cz и www.eventim.bg.

Коментирай