Таро карта за 23 декември

Това е картата „Алхимия“ – смесваме нещата, докато не получим точно това, което искаме

23.12.2021г. / 09 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Умереност.

Това е картата „Алхимия“ – смесваме нещата, докато не получим точно това, което искаме. Днес е един ден на смесване и охлаждане, възстановяване на баланса, на заземяването на себе си. Добре е да направим пауза, независимо дали искаме или не, за да можем да наблюдаваме какво правят външни сили или хора около нас и какво влиза в пространството, което сме създали. Това е време на спокойствие и умереност, особено ако около нас атмосферата е забързана.

Съвет за деня – Императрицата.

Имаме нужда от период на пауза и изчакване. Императрицата е символ на утробата, на бременността и на времето, което е необходимо нещо да узрее и да се развие. Може би имаме нужда и от връзка със самата майка природа, достъп до нейната животворна енергия, за да балансираме забързаното ежедневие.

В работата: Днес е възможно всичко около вас да се движи на много бързи обороти, но вие запазете спокойствие. Всяко нещо има нужда от време за да се развие и материализира. Не слагайте каруцата пред коня.

За влюбените и семейните: Днес е ден за манифестиране и изразяване на безусловна любов, радост от живота, грижа за себе си и другите. Дайте повече внимание на близките и хората в живота ви.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай