“Плодовете на земята” в средата на зимата

15.01.2008г. / 12 14ч.
Аз жената
“Плодовете на земята” в средата на зимата

С обилие от пищни форми и слънчеви хармонии изненадва галерия “Арт Муза” с експозицията си “Плодовете на земята”. В средата на зимата, когато е сковано от студ и мраз, платната на 20-ината художници провокират с изобилието на природни дарове и естествени красоти. В сърцата просветва и в душите става леко и топло. Нима има по-прекрасно нещо от цветята и по-съвършено от плодовете, създадени така неповторимо от природата и Бога! Можем да ги копираме буквално или сянката от тях да интерпретираме според своите настроения, разбирания и убеждения.

Светът на картината и мястото на картината в света – този вечен мисловен кръговрат търси крехкия баланс в позициите на творци, критици и почитатели на изкуството. Темата за цветята и плодовете е колкото дискутирана като второстепенна, е толкова любима и привлекателна. Особено през зимата!

Програмата на галерия “Арт Муза” предвижда докато тече изложбата в залата да изобилства от истински плодове и всеки желаещ ще може да рисува натюрморти сред обстановка от подобни картини.

Ателие-галерия “Арт Муза”, ул. "11 август” 23 (на ъгъла с ул. “Искър”)

“Плодовете на земята” – обща изложба

Андрей Михайлов, Валери Цветков, Вера Балджиева, Владимир Кондарев, Искрен Семков, Динко Ненов, Драган Немцов, Ивон Кючукова, Искрен Семков, Калин Ангелов, Константин Марков, Любомир Коларов, Лилия Трифонова, Лилия Евтимова, Мария Пижова, Марта Боянова, Никол Клим, Теодор Лаков и други.

16. I – 16. II. 2008

Откриване: 16. I. '08, сряда от 18:00 ч.

Коментирай