Премиера на “Сърфирам безопасно”

11.02.2008г. / 16 50ч.
Аз жената
Премиера на  “Сърфирам безопасно”

В световния ден за безопасност в Интернет 12 февруари 2008 г. от 19.30 ч. в Дома на киното ще се състои премиерата на българския документално-образователен филм “Сърфирай безопасно”. Филмът ще бъде прожектиран из училища в цялата страна в рамките на открити уроци, придружени с дискусии. “Сърфирай безопасно” ще бъде излъчван и по българските телевизии.

Филмът е създаден от “Ривайв вижън” в рамките на кампанията “Децата безопасно в интернет”, съвместна инициатива на детския портал Az-deteto.com, Майкрософт и фондация “Благодеятел”.

Режисьор е Андрей Хадживасилев, познат на публиката с “Паркур – начин на живот” и “Целувка за лека нощ”. Сценарият е на Жюстин Томс, оператор е Борис Славков, а композитор на музиката е Георги Стрезов.

Във филма “Сърфирай безопасно” лицето на кампанията “Децата безопасно в интернет” Виктория Керин разяснява седемте златни правила за безопасност в Интернет. Главната роля е поверена на дванадесетгодишния Илия Ласин от София. Партнират му деца от шестите класове на 22 СОУ.

Покана и повече за филма

Коментирай