Кулинарно шоу за Деня на влюбените

12.02.2008г. / 10 35ч.
Аз жената
Кулинарно шоу за Деня на влюбените

Във века на тоталната глобализация, когато падат бариерите пред хората и пространствата, двата християнски празника – “Св. Трифон Зарезан” и “Св. Валентин” се преплитат в ЦУМ.

Най-престижният търговски център на Балканите е истински символ на столицата. Той е различен и модерен, авторитетен и колоритен. Гордо въплъщава в едно богатите традиции на миналото и атрактивните перспективи на бъдещето.

В спокойна и аристократична атмосфера, сред тиха и романтична музика, посетителите на ЦУМ ще срещнат силата на любовта, съчетана с аромата на пивко вино и привкуса на нежен кафяв шоколад.

Вкусът на виното среща вкусът на шоколада, те се преплитат, за да докоснат най-тънката струна от човешките чувства – любовта.

На 14 февруари в ЦУМ се срещат феномените, които карат хората да се обичат, да бъдат обичани и да раздават обич.

В 10.30 часа в “Spaghetti Company” на партера в ЦУМ ще се проведе тематично кулинарно шоу за деня на влюбените.

Специален гост е г-н Хосе Камино – титулуван готвач и сомелиер. Едва 33 годишен, той е носител на престижни награди от кулинарни конкурси, един от най-добрите готвачи в Европа. Доказал е кулинарните си умения пред отбрана публика, като крал Хуан Карлос, принц Рение, членове на Ватиканския папски двор, световни величия, като Хосе Карерас, Монсерат Кабайе, Пласидо Доминго. Любим готвач на футболистите и собственика на FC “Barcelona”.

Г-н Камино ще приготви по ефектен начин, пред очите на гостите, няколко “горещи” предложения за страстна и вкусна храна, които ще станат популярни като “рецептите за св. Валентин на ЦУМ”.

Отбрани винарски изби ще очароват гостите на ЦУМ с невероятните си вина, които ще могат да се дегустират по всички етажи на търговския център.

На третия етаж, от 11 часа ще се насладите на много кулинарни изненади, приготвени специално от заведението “Tiger stеp”, което отново отвори врати .

За всички влюбени двойки ЦУМ подарява и моментни снимки – скъп спомен от празника на “Св. Валентин” .

Млади богове и богини (артисти), ще раздават любовни подаръци на гостите и посетителите на ЦУМ през целия ден.

Армия купидони дегустираха светски ястия и вина

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
sanelii ( преди 11 години )
Много хубава инициатива!Половинката ми не може да бъде с мен сега/служебно ангазиран мъж е, но довечера.../.Обаче със колежки непременно по обяд ще посетим ЦУМ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар