В качеството на любовна увертюра е предвидено плато от по две хапки от 6 вида суши – най-добрата селекция от менюто на ресторанта. Те се сервират с два вида соев сос, джинджифил и уасаби. Джинджифилът служи за неутрализиране на вкуса между хапките и подготвя за следващия вид суши. Уасаби се смесва със соевия сос с цел да възбуди вкусовите рецептори.
Основната партия в кулинарната любовна ария е поверена на сърцето от лаврак с ароматни билки, което всъщност е филе от лаврак с формата на сърце. “Лавракът е любовникът сред рибите, защото има най-продължителен размножителен период”, подсеща Румен Айдаров и добавя, че това е една от най-вкусните риби. Лаврашкото сърце е приготвено на фурна и е придружено от печени зеленчуци.
Сърдечните изживявания на гостите на ресторанта ще получат финалния си акорд при десерта – черен трюфел на шоколадова основа с пълнеж от смокиня, два муса, поръсени с какао на прах.
Компетентният сомелиер на заведението ще препоръча на гостите подходящото за сервираните ястия вино. А изборът е достатъчно богат – само от мискетите, например, има поне десет вида.
Освен това, във всички ресторанти от бранда Chefs' Group – SASA, Captain Cook, Tambuktu и Carrera са подготвили комплимент за всяка двойка – бутилка специално селектирано вино Pinot Gris 2006, произведено за съответния бранд.
Във веригата Happy пък влюбените ще получат от заведението кутия във формата на сърце, съдържаща лимитирана серия шоколадови бонбони.