Целувка за Иракли

13.02.2008г. / 11 50ч.
Аз жената
Целувка за Иракли

“Да спасим Иракли” обявява най-масовата целувка в историята на природозащитата и най-природозащитната целувка в историята на “Св. Валентин”. 14ти февруари 2008 г. - ден на влюбените в Иракли;
Пред народния театър “Иван Вазов”, 18.30

Този 14-ти февруари няма да е като никой друг!
Този “Св. Валентин” ще бъде първият, на който хората с активна гражданска позиция ще могат да го докажат по най-красивия начин – целувайки се!

Така Гражданска група “Да спасим Иракли” смята да докаже, че само любовта може да спаси от апатията и агресията тази страна: апатията, която косвено убива ентусиазма за промяна, природата и всеки заблуден кълн на гражданско общество!

Това ще е първият “Св. Валентин”, на който ще можем да докажем, че в България се целуваме добре, качествено и то с мисия – за да преборим апатията и кича!

Призоваваме всички да се включат в опита ни за рекорд – най-масовата целувка в България!

Досега според рекордите на Гинес, най-масовата целувка е била тази в Будапеща с участието на 6400 двойки!

Дали можем повече?

Ела(те) да се целуваш(те) с/сред хиляди хора, влюбени в природата и Иракли! Покажи, че дори кичът си струва, когато е за най-смислената кауза – тази на бъдещето: чистата политика и околна среда!

Паралелни целувки за Иракли ще има и във Варна и Пловдив

В Гражданска група “Да Спасим Иракли” сме напълно сигурни, че всички, които следят развитието на кампанията ни, имат хиляди поводи да искат страстно да целунат многобройните представители на Министерски съвет, община Несебър, МВР, и най-вече Стоян Захариев и всички онези, представители на обичните ни Суис Пропъртис – хората в нежни отношения с бетона! Нека им изпратим любовта си на най-добрия ден за това!

Убедени, че все пак любовта е в основата на съществуването на всички ни, Гражданска група “Да спасим Иракли” кани всички, които :
обичат да се целуват
просто се обичат
обичат Иракли и българската природа
обичат живота
искат да покажат цялата си любов на българското правителство и община Несебър, инвеститорите и багерите, бетонобъркачките...
имат желание, но не са имали възможност да целунат всички онези представители на властта, които ще превърнат Иракли в прекрасен бетонен курорт, в който сигурни сме, ще има доста целувки от всякакъв вид! Десетки Министри, общински съветници и инвеститори, елате да ви целунем!

Затова, а и защото наистина си мислим, че всичко, което липсва в тази държава е любов, ви каним на 14ти февруари от 18.30 на най-масовата в историята на България целувка!

Нека ако ще се целуваме и ще празнуваме, то да бъде за Иракли и българската природа!

“Да Спасим Иракли” има амбиция да превърне кича, характерен за този празник, а и изобщо за тази държава, в смислена енергия на хората, способни да обичат! Искаме просто да отпразнуваме любовта си към хората и природата!

Музиката от целия свят в уърлд бийт, която ще озвучава целувката за Иракли, ще е във владение на небезизвестния DJ Dancing Angel и DJ-ите от Глобъл Съркъл Ъндърграунд
Viva l`amour et Irakli
daspasimirakli.org

Коментирай