Оранжевото секс-хапче отпразнува четири години в България

20.02.2008г. / 14 12ч.
Аз жената
Оранжевото секс-хапче отпразнува четири години в България


Вчера малкото оранжево хапче отпразнува своя четвърти рожден ден. Водещ на стилното парти, което премина под мотото “страстта в киното”, бе актьорът Владо Карамазов. С танцово модно шоу балетистите на формация “Арабеск” пресъздадоха с много емоция как оранжевото хапче връща мъжката самоувереност. За 4 години повече от 550 хиляди българи са се възползвали от оранжевото хапче за възвръщане на мъжкото им самочувствие.

Партито в клуб “Ескейп” започна с най-горещите филмови сцени в киното и продължи с танцово шоу. Танцьорите представиха емоционални състояния на мъжете, вдъхновени от една жена, както и пламенен танц на страстта. Красивата солистка на балета запали публиката с огненото си присъствие. Основен акцент на левитра-партито бяха левитиращите вратовръзки, които демонстрираха как с помощта на оранжевото секс-хапче всеки мъж може да има своите звездни мигове.

fЗа огнената атмосфера на събитието се погрижиха и музикантите от група “Те” с новата си вокалистка Преслава Пейчева, добре познатата от Music Idol полу-финалистка. Музикантите възпламениха публиката с изпълнението си “Тази вечер”, а за 4-те години на оранжевото хапче, пламъкът на любовната торта бе разпален от водещия Владо Карамазов. Партито уважиха и участници от Сървайвър 2 – певицата Джина Стоева и Светла Димитрова.

Организаторите на събитието Байер Шеринг Фарма споделиха, че за 4 години повече от половин милион оранжеви хапчета са дали самоувереност и импулс за пълноценно сексуално изживяване на българския мъж.

Коментирай