Обичам Az-jenata.com

07.03.2008г. / 09 54ч.
Аз жената
Обичам Az-jenata.com

Изминаха 6 невероятни години за екипа на Аз жената. Ежедневно всички ние живеем с радостите и вълненията на всички и всичко случващо се в и около любимото ни електронно списание.
Предлагаме ви кратко блиц интервю с дамския екип на Аз жената, в което споделяме кой с какво се занимава и защо обича работата си.

Жюстин: Водя се “Главен редактор” и “Издател” на сайта. Да, именно аз основах сайта преди 6 години. Работата по Az-jenata.bg ме радва и вдъхновява и до днес. Харесва ми да усещам пулса на живота през погледа на нашите читателки! Фактът, че с всеки изминал ден техният брой нараства е истински мотивиращ! Обичам Az-jenata.bg!

Вера: Аз имам удоволствието да съм почти от самото създаване на сайта, бях и дълго време редактор, сега основно се занимавам с програмиране на сайтове и ръководя проекти, но “Аз-жената” си остава един от любимите ми проекти!
С удоволствие сега чета информациите, които колегите пишат, все по-рядко намирам повод да ги критикувам:)

Вергиния: Аз имам удоволствието да пиша в Аз жената и това е едно от нещата, което никога няма да ми омръзне. Определено е предизвикателство да пишеш за такава чаровна, интелигентна и амбициозна аудитория, каквато е нашата. Особено много ме радва, когато успея да изкажа мислите на другите на глас, да провокирам, да ентусиазирам или да накарам някой да види проблемите в нова светлина.

Елиза: Работата ми в Аз Жената ме научи да изразявам себе си по начин, който ме кара да съм щастлива, че принадлежа към нежния пол. Всяка жена е красиво цвете, на което е нужно съвсем малко, за да разцъфти и да разкрие пълния си аромат. Ето това е Аз Жената за мен – иначе казано стимул да дам всичко от себе си. За да са щастливи нашите читатели :)

Бистра: Аз съм дизайнер, работя по графичното оформление на сайта. От скоро съм в екипа, но работата по електронното списание е изключително вълнуваща и интересна, всеки ден е ново и различно, харесва ми.

Горица: Вече 3 години съм с Az-Jenata.bg и с всеки ден обичта ми към сайта, екипа и читателките нараства. Страшно се радвам, когато успеем да донесем настроение и самочувствие на българските жени! А още по-щастлива съм, когато заедно направим нещо от полза за цялото общество – като кампанията “300 бебета повече” и др.

Веселка: Аз работя като дизайнер в Az-jenata.bg.
Обичам да рисувам, затова с удоволствие се занимавам с оформлението и визията на сайта. Повечето от илюстрациите в сайта са създадени от мен :)

Светла: Миналата година бях най-новия член от екипа на Аз жената, за една година мога да кажа, че натрупах доста опит и умения. В Аз жената се занимавам главно с конкурсите, интервютата и организацията на събитията случващи се в и около сайта.
Радост и удоволствие ми доставя както контактът с читателките, така и работата с екипа.
Щастлива съм, че съм част от “Аз жената”.

Албена: Работя по дизайна на сайта. Изпитвам удовлетворение от думите на читателките ни.
Доволна съм от доверието, което ни гласуват през тези години. Което показва, че целия труд и усилия са си стрували.
Затова ще продължим да го правим за Вас!

Останалите дами от екипа:
Мирела
Миряна

Видео и фото поглед от партито за шестия Рожден ден на сайта

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
ВАСКА ( преди 11 години )
БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА!!!БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ДОБРИ И ПРЕКРАСНИ!!! З Д Р А В Е!!!!!!! И КЪСМЕТ!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Доста ( преди 11 години )
Благодаря ви момичета!Научавам много интересни неща чрез Вас!Бъдете здрави и обичани!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар