Таро карта за 1 септември

Припомнете си всички ваши успехи досега и се заредете с оптимизъм

01.09.2024г. / 08 57ч.
Аз жената
Таро карта на деня. Снимка: istock

Таро карта на деня. Снимка: istock

Карта на деня – Петица пентакли насочва вниманието ни към липсите. Днес може да се почувстваме изтощени, да вярваме, че нечие чуждо внимание ще ни помогне. Но светлината е вътре в нас. Няма нужда да я търсите другаде. Отдайте се на почивка, ако се налага, и потърсете собствения си ресурс.

Съвет за деня – Асо жезли, това е спонтанна енергия, нещо пламенно ще изникне сякаш от нищото. Като съвет към Петица пентакли, може да бъде осъзнаването, че всичко зависи от вас и от вашите възприятия. Не търсете другаде сила, вземете я от себе си. Припомнете си всички ваши успехи досега и се заредете с оптимизъм и вяра.

Свързани статии

В работата:

Може да има спонтанни избухвания на различни емоции, не се поддавайте. Старайте се да оставате спокойни. Днес работата ще се върши бързо и със замах, ако не се въвличаме в силни емоционални състояния.

За влюбените и семейните:

Има опасност да се почувствате пренебрегнати от партньора, дори изоставени или предадени. Не бързайте със заключенията. Изчакайте преди да избухват реакции, потърсете тишината и спокойствието в себе си. Нещата не са толкова черни, колкото ви изглеждат в момента.

Коментирай