Радио издирва най- големите шопинг маниачки

09.10.2008г. / 12 13ч.
Аз жената
Радио издирва най- големите шопинг маниачки

От 14 октомври 2008 г. атрактивен автомобил, управляван от чаровната Стефания Колева, ще обикаля по централните търговски улици и пред предварително избран и анонсиран по радио N-Joy шопинг мол. Нашумялата актриса от комедийния сериал “Тя и той” и екипът на предаването ще се опитат да намерят жената с най-много покупки.

Събитието ще се отразява с преки включвания. Стефания, в ролята си на журналист, ще интервюира напазарувалите, а истинските шопинг маниачки ще имат уникалния шанс да се качат в Opel Agila и изпробват възможностите и удобствата му на градски автомобил. В края на пътуването всяка участничка ще получи интригуващи подаръци.

От първия ден на кампанията едновременно ще стартира и игра чрез промо анонс. Радиото ще представя компактния автомобил, давайки възможност на слушателите да спечелят 500 лева за шопинг. Желаещите да изпробват късмета си ще могат да се регистрират на сайта на радиото.

Забавната акция ще продължи да вълнува любителите на покупки до 1 ноември. Няколко дни преди края на промоцията Стефания Колева ще изтегли и обяви в ефир шопинг маниачката, с която заедно ще изхарчат наградата от 500 лева.

* * *

Свежи GSM-ми за дами

Коментирай