Какво помага за по-добрата концентрация в училище?

09.06.2008г. / 09 36ч.
Аз жената
Какво помага за по-добрата концентрация в училище?

Известно е, че витамините, минералите и незаменимите аминокиселини усилват метаболизма. По-специално витамините от група B и лизинът подобряват устойчивостта на стрес, включително стреса в училище. В допълнение към това, някои витамини са с доказано благоприятно влияние върху паметта и концентрацията. Един от начините да осигурите тези важни микроелементи за вашето дете е Киди® Фарматон®.

Той е със специална, балансирана формула с внимателно подбрани витамини, минерали и аминокиселини и така осигурява оптимална ефективност при поддържането на здравословно психическо и физическо развитие на децата. Специалната му формула се усвоява лесно и е създадена, за да осигури на Вашето дете микроелементи, от които има нужда по време на определен период от растежа.

Сиропът се използва дългогодишно от милиони деца по света и е доказал безопасния си профил. Педиатри по целия свят го препоръчват като подкрепящ здравословното развитие на децата. Киди® Фарматон® е специално създаден така, че да гарантира отсъствието на съставки, които могат да навредят на развиващия се детски организъм. Препоръчва се за всички деца на възраст над 12 месеца. Като всяка друга хранителна добавка, трябва да бъде приеман само според инструкциите посочени в опаковката или както е препоръчал вашият лекар или фармацевт.
прочетете повече (http://www.pharmaton-kiddi.com/bg/Main/kiddi/faq/index.htm)

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
д-р теменуга ( преди 11 години )
от моята практика,на психотерапевт,ви препоръчвам,сл.варианти-фитин,в дет. дози,прав режим,по-малко интернет вечер...и най-важното-позитивни разговори с детето,защото стресът,в днешно време при децата е голям.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар