Писна ми

Той е женен

23.03.2007г. / 16 35ч.
Аз жената
Той е женен

Когато се говори на тази тема, обикновено се обвинява любовницата. Тя наистина е виновна, но само спрямо себе си. Ако мъжът е женен, и особено ако има дъщеря, дори съвсем малка, никоя друга жена не може да се мери с нея по младост, хубост, надареност. Дори по някаква причина чувствата към съпругата да са охладнели, този мъж вече е изживял голямата си любов. Глупаво е да се иска от него идеална любов, да се говори за романтика или да се градят планове. Трябва да сме наясно, че флиртът с женен мъж не бива да прераства в нещо повече, защото освежаващият ефект ще изчезне, без да бъде заместен с нещо по-хубаво. Но нека не се заблуждаваме, че чуждата жена може да разбие едно семейство. Това, което тя може да разбие, е само собственото си сърце. Но обикновено за това никой не мисли – тя е лошата и толкова. А всъщност е точно толкова наранена, колкото и всички останали – съпругата, децата и самият той. Затова, нека флиртуваме и се зареждаме с настроение и самочувствие, но нека не ставаме за смях. Освен ако претенциите ни са малки и не искаме много нито от живота, нито от хората край нас, като се задоволяваме с вечното второ място. Не казвам, че е лошо, но не е за всеки.

След раздялата

Коментирай
6 rate up comment 4 rate down comment
Бебчето ( преди 11 години )
И аз съм била с женен мъж- жени, недейте започвате такава връзка- не може да има стабилност в отношенията ви, ако искате повече от НЕГО- любов, изградено върху нещастието на друг носи само тъга............
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ani ( преди 11 години )
bravo rali i az sa na tvoeto mnenie napalno te potkrepqm
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
криси ( преди 11 години )
-bad, вината е изцяло твоя. недей да минаваш с евтината история за съжелението. и аз съм била с мъж от съжеление, но едвам издържах 1 година. не исках да губя нито неговото, нито моето време. а ти си пълен егоист! засрами се! не си искал да останеш сам и сега когато си намерил някоя си готов да нараниш жената, която е била до теб и ти е простила толкова много! дано и с теб постъпят така!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Божура ( преди 11 години )
Мисля, че за раздялата на двама човека са виновни и двамата, но когато има любовница вече всичко е сигурно. Разделихме се със съпруга ми и той ни остави с дъщеря ми. В момента страда ужасно много. Не можеш да имаш жените от целия свят. Ако ги имаш нямаш истинската любов на 4-годишната си дъщеря.....мисля че от това по-истинско чувство няма.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
руми ( преди 11 години )
До bad / ,не е нужно да се чувстваш виновен . Най страшно е да си с някой от съжаление ,това се усеща. мисля ,че трябва да разговаряте и да си изясните и двамата какво искате. Защото колкото повече отлагате времето минава и накрая, ще осъзнаете ,че и двамата сте /самотници/ намерете щастието си . Не се самоунищожавайте
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
ДЕНИ ( преди 11 години )
Всяка връзка си има край. Само причините за края са различни. Много е лесно да накараш един мъж да се влюби. Особенно семеен. А какво ще стане със жената в случая. Ако не е вече първа младост, кой ще я забележи. И след като е наранена, на кого ще повярва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
bad ( преди 11 години )
Няма значение дали е женен или е с приятелка.Винаги ще има наранени. Аз съм женен и съм с жена ми от 12 години, нямаме деца.Ноооо срещнах жена, каято ме падлудява, и тя е заета.Но реши да прекрати връзката, защото съм женен.Обичам жена си но , като приател , тя е луда по мен и се ожених по скоро от сажаление и уважение към чувствата й .Голяма моя грешка, за която ме предупреждаваха многократно.Не вярвах, че мога да се влюбя, ноо стана.Сега вече и секса с нея не варви, направо го няма, а за мен е много важно да се превличаме и физически.Не искам да я нараня, ноо наранявам мен, а ако не продалжа вразката с жената в , която съм влюбен, ще продалжа да си тарся, не съм и изневерявал от 9 години, ама тогавя бях в чужбина, нищо сериозно, даже съм си признал, и ми прости.Сега обаче е нещо друго, най после разбрах какво е любов.Не е ли по-добре да се разделим, и тя да си намери някой , който да я обича истенски??Или да продължа в името на брака и до каде ще стигнем така??Трябва ли да си чувсвам виновен???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
bad ( преди 11 години )
Каква е разликата, дали е женен или си има приятелка, особенно ако нямат деца,Ако мъжът срещне друга жена с койято му е супер и се чувства на 7 небе окрилен от любов, какво да направи?????Това важи и за жената също, да се спре връзка, която може да те направи щаслив или да си остане всичко по старо му, само и само да няма наранени???Аз съм женен без деца, и срещнах жена , кайято ме подлудява, само при мисълта за нея ме побърква, ааа и тя е заета.Но реши да прекратим, зашото съм бил женен.Даааа, но аз вече съм друг, и мисля, че трябва да прекратя брака си, защото вече не е както преди.Не вярвах, че ще се влюбя някога, ноо стана.И да не съм с нея друга ще се намери.Когато стане въпрос за секса, вече го няма, а за мен е много важно да се превличаме и физически, но с жена ми мога да бада само приател.Кажете дами, виновен ли съм, че се случи това, трябвали да продалжа живота си с жена, която не ме превлича ФИЗИЧЕСКИ, или да запазя брака си.Няма ли и за нея да е по-добре да си потарси друг мъж,който може да я обича истенски.Тя е луда по мен и винаги съм имал чувството , че съм с нея от съжаление и уважение на чувствата и към мен.Заедно сме 12 години.Искам да спра да се измъчвам, а не искам да я нараня и нея.Какво да правя?Кое е правилноо??Трябва ли да се чувствам виновен???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
rumi ( преди 11 години )
Da si s jenen maj neznahi he razvalqsh semeistvo ,to vehe e provaleno.Netrqbva da se obvinqvat jenite/lubovnicite/ .Kogato lubovta doide tq trqbva da se izjivee ,gospod ne na vseki dava tazi vazmojnost. Imala sam vrazka s jenen maj i ne sazalqvam naprotiv she q pomnq .Beshe Prikazno.Mnogo e losh kogato edna jena se umaji zabravq za sebesi , sledovatelno i majat i spira da q vijda.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Vestalka ( преди 11 години )
В тази комбинация няма печеливши. Тя винаги е нестабилна-2-*** срещу/един .Наи-окаяно е положението на натрапницата.Не може да се надяваш на щастие,при връзка започнала на тъмно,свързана с много лъжа и пренебрежение.И за да не боли-замисляйте се ,когато решите да разваляте едно семейство.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар