Интимно

Ново 20 за женските бедра

03.10.2007г. / 09 50ч.
Аз жената
Ново 20 за женските бедра

Слабост са ми и на мен женските джолани, какво да се прави! На всички са ни слабост. Обаче наскоро прочетох, че учените от Калифорнийския университет твърдят, че манекенките с тънки кръстчета и дълги бедра не ставали за секс. Били като изпити, без страст и енергия кукли, айде бе! Те съветват, че ако ние мъжете искаме бурен секс, трябва да си вземем дама с обиколка на талията над 80 см. Направо ме хвърлиха в оркестъра и за съжаление в него нямаше нито една слабичка мома.

Как ще я караме сега, не знам. Аз лично харесвам жени с дълги, добре оформени бедра - по-изящно е някак си. И изобщо не съм претенциозен да е манекенка, може да е и бивша. И затова подлагам под съмнение тези изследвания. Смятам, че тъй като по Американско все са пищни дамите, освен ако не са внесли някое миньонче японче или някоя стройна българка и затова говорят такива недомислици. А къде им отиде борбата против затлъстяването? Всъщност пък като са много масивни са и трудно подвижни и пак не стават за бурен секс, пък и аз имам фобия от по-големи от мен същества. Чудя се как така стигат до такива невероятни изводи тези учени, емпирични изследвания ли правят, какво ли? Да им се чудиш?

Но, лично аз не мога да преживея факта, че ми контрират теорията, според която идеалната жена е с талия 60-65 см. Отвсякъде съм по-съгласен, обаче с учените от Кеймбридж, че жената в никакъв случай не трябва да прилича на щъркел и да има кокили над 1.3 м. Но каквото Бог дал, няма да придиряме, в крайна сметка. И определено споделям теорията, че не е важно колко е висока и широка дамата, а дали е пропорционална и с достатъчно много извивки.

Но както се вижда, трябва да се прежаля и емпирично да проверя, как стоят нещата. Какво да правя, като съм Тома неверни - око да види, ръка да пипне.

Високите токчета

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Принцеса ( преди 11 години )
Мъже,изисквате от нас прекалено много опитвате се да ни променяте,а в замяна не полагате и грам усилие да се промените поне малко и вие.Аз съм една от тези кукли с дълги крака:172/52.И ми е писнало от комплексари.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
tany ( преди 11 години )
Браво, много съм съгласна с първия коментар. Направо ме отвращават мъже поседнали в някое кафе, отпуснати и не видели фитнес да коментират колко е голямо дупето на ниакоя 65 кг дама минаваща покрай тях. Ние жените и раждаме и по-малко мускули имаме и май по-малко време от тях ,а те какво критикуват безпочвено ,като професионални инструктори подведени от идеала на фолкпевиците. Че и аз така знам с няколко хиляди да се направя кукла. Айде по живо по здраво и ценете повече жената до вас.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
tedito ( преди 11 години )
Аз не знам доколко въпросният мъж е запознат с някои форми на анорексията от която страдат повечето манекенки.Това означава и липса на менструация.А това скъпи ми господине означава и липса на сексуални желания от страна на тези слаби същества
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
nepoznata ( преди 11 години )
Ами вие мъжете да не сте идеални случайно Я се погледнете - плешиви с бирени коремишта неизбръснати или с проскубани бради направо кьосета Да не говорим за задните части и т н Каквото ни е дала природата - това А и здравето се гледа характера интелектуалните възможности и нт н
отговор Сигнализирай за неуместен коментар