Интимно

Как да запазим дългата връзка?

06.01.2009г. / 10 01ч.
Аз жената
Как да запазим дългата връзка?

В днешно време правим всичко обратно на онова, което е било прието по времето на бабите ни. Медения месец го изживяваме няколко месеца след запознанството ни, в едни случаи връзката продължава в брак, в други в обикновено съвместно съжителство, в трети се разпада. И ние отново се впускаме в търсене на следващия романтичен меден месец.

Но когато сме стигнали до фазата на съвместното дълготрайно съжителство започва да ни гложди въпросът – как да я запазим все така свежа, интересна и възбуждаща?

Как да запазим розовите захарни облаци, целувките преди лягане, шоколадчето в джоба? Как да направим така, че първоначалната приказка да продължава... и живели дълги години до края на дните си – в охолство и щастие?...

Какви са промените в приказката? Какви са проблемите в дълготрайната връзка?

В повечето случаи рутината обезцветява нашата романтична приказка.
Скуката я обезличава.
Кавгите я опошляват.
Сексът омръзва.
И битовизмът често я превръща в скучна дописка във вестниците.

Но всяка от нас иска да запази романтичните разходки, жарките секси нощи, влюбения поглед и нежните ръце на любимия. Въпросът е как?

Нека дадем нашите предложения отвъд популярните клишета, които редовно четем в популярните списания?

Можете да ги споделите и в нашия форум.

Предишния...
Кое е по-доброто според вас?

* * *

Къде отива тръпката?

Коментирай
25 rate up comment 0 rate down comment
галина ( преди 11 години )
Жената трябва да е интригуваща.Да не е скучна,да излезе от облика на тихата и скромната съпруга.Да отстоява позицийте си като жена.В началото мъжете реагират доста грубо,с оглед,че съпругата им се противопоставя на неговото решение или идея,но в последствие свикват,и дори им харесва новата и своенравна съпруга.Плашешта е мисълта дали няма да стане по-зле,но не е така.Затова мъжете ни си търсят любовници,защото им е писнало oт сивотата в брака им.Те никога няма да признаят,че промяната им харесва,но вие със сигурност ще усетите,разликата.Просто бъдеете по-уверени и интересни,а за това трябва повече фантазия.Това ви препоръчвам аз,опитайте.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар