Интимно

Мъжката изневяра – изневяра ли е?

19.02.2009г. / 10 13ч.
Аз жената
Мъжката изневяра – изневяра ли е?

На практика мъжка изневяра няма. И много лесно мога да ви го докажа.

Жените твърдят, че поводът за женската изневяра е дълбоко емоционален. Те са неудовлетворени от нещо си: било то, че партньорът им не ги обгрижва достатъчно; липсват му сантиметри в ... ръста и това съответно не ги удовлетворява; липсва му дебел ... портфейл или иначе казано липса на сериозност и стабилност в живота. Списъкът може да е толкова дълъг, колкото е капризна жената.

Правило номер едно е, че на жена не може да се угоди.

И правило номер две е, че ако в една област си супер, то тя несъмнено вижда кусур в друга. И пак има повод за неудовлетвореност – т. е. има повод за потенциална изневяра.

Нооо за разлика от мъжете тя си тай тайните за себе си и в момента, в който се появи подобрената версия на нейните романтични блянове, хоп, хич и без да се замисля му се намърдва в леглото, а ти стой отстрани и духай супата.

Веднъж скочила към изневярата, можеш да сложиш черта на тая връзка. Разбира се за разтуха можеш да идеш и да пребиеш подобрената версия, е така за кеф – все пак и ние сме хора и трябва да има справедливост на тая земя. Но факт е, че спокойно можеш да пишеш тая връзка бегала – вече няма доверие, вече си разбрал, че жената до теб не вижда твоите достойнства като мъж и т. н. и т. н. и с една дума финито, фиаско и так дальше.

Изводът: изневери ли жената – трябва да се сложи край.

Но не е така, както знаете, с мъжката изневяра. Мъжете са по-просто устроени – или както аз бих казал – по-умно устроени и по-целесъобразно. Но колкото и да смятате, че не е истина – имат нежна и ранима душа. И могат да бъдат верни на своята любов. Наистина верни – по мъжки, но все пак верни.

Дори да преспят с най-добрата ти приятелка или с готината барманка в бара, това не значи, че не те ценят като жена или нещо в размерите ти куца – просто се е случило мимолетно и това е. Проста физиология, нищо лично.

Дори да се случи – е редно да знаете, че ние пак продължаваме да си ви обичаме и да сте много важни за нас, да сте номер едно и целия ни живот и т. н. и т. н.

А и дори да си имаме нещо странично – било секретарката в офиса, било някоя студентка в университета – пак не е нищо лично, защото основната любов и основните ресурси ги получава кой – пак вие.

За разлика от жените, мъжете не си изоставяме семейните задължения, дори гледаме да компенсираме малките липси. Винаги по Коледа сме със семейството, винаги даваме пари за храна, за обучението на децата, не ви отказваме никоя глезотийка. И ако закъсняваме два три пъти в седмицата какво от това? Все едно сме на фитнес или на раздумка с приятели. Аз смятам, че наличието на личен живот на всеки от партньорите заздравява семейната връзка. Важно е, че знаем къде ни е къщата, че градим общо бъдеще и всякакви такива фрази – които за вас са красиви, а за нас – простичък факт. Спокойно можем да имаме няколко странични занимания и пак да не изоставяме емоционално жена си. Докато вие това явно не го умеете.

Следователно няма мъжка изневяра. Ние никога няма да изглупеем до толкова, че да се разведем, като знаем, че всички сливи са еднакви. Наистина има такива екземпляри, но те са единици – все пак глупостта ходи по хората, т. е. по мъжете. Възможно е и на нас да не ни издържат нервите, но като правило ние не изневеряваме.

Ние го правим просто за спорта, да се поддържаме в добра физическа форма, да си поддържаме самочувствието – все неща, които са полезни за семейството – нали не ни искате да сме постоянно ошмулени и депресирани? Ето затова ви казвам, че мъжете не изневеряват, те се стремят към поддържане на хармония и равновесие във вселената.

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
пичо ( преди 11 години )
съдейки по "реге дискусион" по-горе въпросът с изневерите вълнува двата пола повече отколкото пускането на отсечката перик-кулата. по тази отсечка текат търговски и пътнически потоци. а по каналите на изневерите тече ***- понякога. оттам вадя извода, че по един /пътен/ канал в една кола има средно по трима души, а в един ТИР има стока за поне 20 хил. евро. от едно "изпразване" изтичат милиони "камшичета" нам колко си хиляди пъти по време на фертилността. евентуално едно-две оплождат яцеклетката....а някои от децата стават наркомани, а най-често са двойкаджии - защото - вместо да ги обучават, мама и тати си следят половите органи /доста често при мъжкарите и немити - при това/.ерго - човекът е един *** прайд, който трябва да ходи с ***, да пали огън със съчки и да бере боб. а всички карат и искат да карат мерцедеси. но ако е така - да се интересуваме от Перник-кулата.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 0 rate down comment
Marakuq ( преди 11 години )
Пълни глупости!!! Изневеряват и двата пола защото в един момент нещата просто се ИЗЧЕРПВАТ откъм тръпка и сексуално привличане! Това е.А това,че някои мъже не могат да си държат *** в гащите не означава ,че всичко е ок.Айде да питам автора ако лепне някоя болест на многобичаната си съпруга как ще се чувства и какво ще й обясни? Ами ако другата мацка забременее от него какво правим?И не ми отговаряй, че има презервативи.Риск винаги има.Не виждам кое е ОК в мъжката изневяра и я прави по-доба от женската.И вие мъжете откъде знаете,че жената не може да обича някой, но отвреме навреме да се чувства привлечена чисто сексуално от друг? Ти жена ли си та да знаеш какво чувстват жените?По-добре спри да пишеш простотии и проумей, че не може да очакваш от половинката пълна вярност,а ти да си вееш байрака....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 0 rate down comment
Рени ( преди 11 години )
Аз малко с закаснение коментирам но нищо та да кажа и аз нещо на ПРинца изневярата си е изневяра няма значение от кого
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 0 rate down comment
daniela ( преди 11 години )
21 rate up comment 0 rate down comment
barbara ( преди 11 години )
Този който е публикувал тази статия се опитва да заблуди самият себеси..... но повярвайте мъже....ние също можем да спортуваме...:ДДД нали дами?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Десислава ( преди 11 години )
Мъжете знае ли къде бил дома им,ама не знаят къде се намира жена им,пак си пролича че всички мислят с това между краката си и даже не се и срамуват от глупоста си ,а я наричат нормална,ужас!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
O.Todorova ( преди 11 години )
tova vinagi shte e taka:kogato jenite izneverqvame sme nai-golemite ***,a kogato mujete go parvqt sa nai-golemite pichove!ima li nujda da kazvam pove4e?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 0 rate down comment
kiss_of_death ( преди 11 години )
Дон Жуан... А нали Вие "мъжете" когато тренирате, потдържате форма (бла-бла-бла)и закаснявате 2 3 пъти след работа, нечии други ЖЕНИ (приятелката на вашия най-добър приятел)също закъснява... тренира, обикаля по магазините и т.н.Или греша????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
криси ( преди 11 години )
За едно е прав ,че обикновено жените изневеряват със сърцето си а мъжете го правят с оная си работа!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Gabriela ( преди 11 години )
Procetoh vsicki komentari i se zabavlivah! Znam, ce ot edin i sashti *** sa napraveni vsicki maje !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар