Меню

Парти картофени кюфтенца

16 декември 2010 | 15:27 | Аз жената
Добави в любими
половин килограм картофи
250 г кисело зеле
40 г олио
1 яйце
50 г лук
щипка чер пипер
сол
щипка млян джинджифил
За аранжировката:
резенчета моркови, листенца маруля или китайско зеле, магданоз

Продукти
Приготвяне

Картофите се сваряват на пара, обелват се и се пюрират. Зелето и лука се нарязват много на ситно в блендер или на ръка. Прибавя се олиото и подправките и се хомогенизира. С помощта на лъжичка се оформят малки кюфтенца, подреждат се в намазана с олио тава и се изпичат на фурна. Още топли се аранжират със зеленчуците и се поднасят.

* * *

Участва в конкурса за парти рецепта.
Сладки кюфтенца от ябълки и тиква

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
temenuga ( преди 12 години )
Вече изпробвах рецептата и е невероятна!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар