Меню

Градински чай салвия и в кухнята

20 септември 2011 | 11:42 | Аз жената
3 от 2 гласа
Добави в любими
Градински чай салвия и в кухнята

Приготвяне

Отделно от красотата си като цвете и качествата си на билка градинският чай има и много приложения в кулинарията и готварството.

Можете да я използвате дори като наберете листа от саксията си на балкона. Използвайте я прясна или изсушена – листата.

Салвията се използва за гарниране и овкусяване на пиле – печено или яхния, в допълнение на магданоз, например.

Можете да използвате салвия и като подправка на картофена яхния или печени картофи – отново подобно на магданоз, но и в допълнение на магданоза, за по-богат вкус.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай