Здраве и красота

Лазер в Хил клиник заличава стрии и белези от всякакъв характер

06.06.2012г. / 16 26ч.
Аз жената
Лазер в Хил клиник заличава стрии и белези от всякакъв характер

Стриите се появиха по време на бременността ми. Опитвах да ги премахна с какво ли не – кремове, лосиони, дори утайка от кафе и свинска мас. Без ефект. От години не ходя на плаж, защото се притеснявам от корема и бедрата си... Във всички форуми четох, че се налага да свикна и да живея с тях. Прочетох за американски лазер в Хил клиник, който гарантирано помагал. Отидох да пробвам без особен ентусиазъм. Резултатът след първата процедура ме смая! След още три нямаше и помен от стриите. Страшно доволна съм от „новата“ си кожа!“
Лора Тодорова, 26 г., София

Всички сме чували, че веднъж появили се, стриите остават завинаги и няма ефективен начин за тяхното заличаване.

Но преди 3 години американските специалисти от компанията Palomar правят революция, създавайки лазер, който доказано премахва тези кожни несъвършенства. Технологичната сензация на Palomar за трета поредна година бива световно призната за единствен ефективен метод при борба със стрии и белези!

Можете ли да си представите как само след няколко процедури браздите по корема ви изчезват завинаги? А бихте ли повярвали, че се повлияват не само пресни стрии, но и белези с няколко годишна давност, и дори хирургически белези?

Това наистина е възможно с лазера на Palomar в Хил клиник!

Как точно го постига?

Лазерният лъч се разпръсква на много микро-лъчи, които прониквайки „на порции“ във втория слой на кожата задействат механизмите за естествено възстановяване на тъканите и формирането на нов колаген. Интензивните лазерни лъчи проникват на дълбочина от 1 мм в кожата, без да нараняват повърхностния й слой. В дълбочина, колагенът, който започва да се изработва активно от организма след въздействието на лазера, буквално избутва съединителната тъкан, от която са „направени“ стриите. Вместо тях получавате гладка и здрава кожа.

При всички пациенти в Хил клиник се наблюдава изумителен резултат от процедурите! Новите стрии могат да бъдат заличени изцяло само с 3-5 посещения, а старите се премахват между 70 и 85%.

Сега, с помощта на дерматолога на Хил клиник, д-р Елеонора Валянова, можете да спрете да се притеснявате от несъвършенствата на тялото си! Между 3 и 5 процедури са достатъчни, за да забравите дори самите вие, че някога сте имали стрии или белег.

Лазерните процедури в Хил клиник са с -20% отстъпка до края на юни! А консултацията с дерматолог е безплатна.

Не чакайте повече, обадете им се още днес!
02/439 31 31
www.hillclinic.com

Коментирай
26 rate up comment 20 rate down comment
Ginka ( преди 11 години )
А белег от раждане секцио успешно ли се третира с такъв тип лечение? Някоя от читателките с опит в това?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Хил ( преди 11 години )
Здравейте, Евгения!Не можем да ви консултираме без нашият специалист-дерматолог да е видял белезите и състоянието на вените и капилярите. Принципно да, има възможност с лазер да се получат нежелани странични ефекти при необучен персонал или неправилна употреба на лазера. За да можем да сме ви полезни е необходимо да се обадите и да запазите час за консултация, обаче. С уважение!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Евгения ( преди 11 години )
Здравейте, имам въпрос. Възможно ли е от лазер, лечение на капиляри, само една процедура да се засегнат вените. Никога не съмимала проблем със вени, но след процедурата със лазер останаха белези големи кафяви, от изгарянето и лошото е, че вените почнаха да ме болят много, някъде 2 седмици след това. във салона във който ме "подредиха" така казаха, че лъча не може да достигне до вената и да я увреди и не било от това. Стигало само до капилярите.Въпросът ми е ,може ли да се засегнат вените от лазер след като се засили, и дори има такива тежки изгаряния?Благодаря!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Hill ( преди 11 години )
Здравейте,Белезите от секцио се повлияват страшно добре с лазера на Паломар. Каним ви на безплатна консултация с нашия специалист дерматолог, за да определи колко процедури ще са необходими за най-добър резултат.С уважение!Хил клиник02/439 31 31
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Жана ( преди 11 години )
Здравейте, Интересува ме, ако Ви изпратя снимка с проблемния участък, можете ли да ми кажете ориентировъчна цена и колко процедури ще се налага да се направят.За уточнение, стриите са от 14 г.Благодаря за вниманието!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар