Интимно

Защо мъжете си взимат грозничка за жена

27.04.2010г. / 09 37ч.
Аз жената
Защо мъжете си взимат грозничка за жена

Чувствала ли сте се обидена, че след вас идеалното ви гадже се е захванало с грозноватичка и сива жена, за която скоро се и оженва дори?!
Ужасно! Но този факт си има обяснение.

Мъжете обичат да се фукат с готини гаджета, но в крайна сметка не си взимат топ-хубавицата, с която са излизали за жена, а в по-честия случай се ориентират към по-скромни и често по-грознички жени, които в никакъв случай не блестят.

Защо се получава така? Това са подсъзнателни инстинкти. Замислете се – дори той да не си дава сметка за това – по-грозничката му жена няма да привлича чужди погледи. Освен това е значително по-малко вероятно да му изневерява, отколкото красавицата, по която всички точат лиги.

Освен това мъжете са убедени, че по-скромните жени са по-добри домакини и майки, а именно за това е бракът според тях, за да си осигурят винаги добра вечеря и свястна домушарка, която да отгледа децата им.

Ако имате подобна история – ще се радваме да я споделите с нас!

* * *

Японски мъдрости за семейството и брака
Съвети за успешен брак
Жената Юпи - как и защо

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
. ( преди 9 години )
Мъжете и жените имат съвсем различни представи кое е красиво и кое не!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 3 rate down comment
elena ( преди 11 години )
Статията е откровено комплексарска и подозирам, че авторката се смята за красавица и като са я зарязали, смята всичките си съпернички за грозни. Много рядко има грозни жени, по-скоро неподдържани или примерно дебелички. Всяка жена може да изглежда ефектно и без да е красива, да има готин характер, да се разбират с мъжа поради общи интереси, секс и т.н. Сексът с "грозни" жени предполагам не се различава от този с "красавици", по-скоро по-грозничките ще се стараят повече, а няма да разчитат само на вида си! За всеки влак си има пътници и не трябва с такава злоба да се нахвърляте върху жените (а пък и мъжете). Много от красавиците са зарязвани, не защото са перфектни, а защото са *** и меркантилни, което е достатъчно основание да ги зарежеш. По-добре по-обикновено жена, отколкото някоя, която се мисли за Памела Андерсън и иска майка си и баща си (т.е. да я издържаш до гроб).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Ella ( преди 11 години )
Не искам да звуча така, сякаш се хваля, но това ми се случва редовно. Чувала съм го и като лично признание от мъж,който ми е споделял, че мисли за мен, докато е с буквално отблъскващо грозната си жена. Истината е, че красивата жена дава много, но и иска много. Грозната, както бяха казали преди мен, се връзва на всеки мъж и само някой да й щракне с пръсти и е готова. Злобни са, ооо колко са злобни. Много често ми се е случвало да се обръща някой след мен, докато върви и държи за ръката гаджето, което е ниско, с къси крака, *** като тъпан и всякакви подобни. Но какво да се прави. Това само по себе си показва, че самият мъж, който го прави, е ***, Ако е истински мъж, ще има смелостта да се захване с хубавица и да я задържи до себе си. Защото хубавиците не се радват на какво да е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Gabi ( преди 11 години )
Да,има мъже които нарочно се женят за грозни физически жени. Имам предвид точно грозни такива които никои друг не би пожелал! Обикновенно такива жени не блестят с доброта и интелект. Тези жени са комплексирани от външността си, те са лесни.Мъжете мислят, че ще им излезе по-евтино да си имат някоя, която да не блести нито с красота, нито с интелект. Лошото в случая е ,че такива жени са много злобни и комплексирани. Донякъде мъжа не се е прецакал , взимайки грозновата жена! Почти си е осигурил спокойствие и уют, и явно може и да се живее без любов. Такава жена е леснодостъпна и излиза евтино. Практично!!! Замислете се, има такива жени . Познавам такова семейство, живеят на семейни начала имат дете и няма никаква любов помежду им. Жената е вечно мърмореща и недоволна, а на мъжа не му пука особено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
лейди ( преди 11 години )
Първо-умната жена определя мъжа,който трябва да я избере!И второ-и жените не вземаме метросексуални плейбои за съпрузи!!!Общоприети истини,нямат нужда от коментар!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 3 rate down comment
Светла ( преди 11 години )
На един мъж трябва да му "стиска" преди всичко да има красива жена.Комплексарите да се замислят !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
момиче ( преди 11 години )
Това е статия, писана в момент на озлобление, че гаджето е тръгнало с друга, която с нищо не ни превъзхожда. Е, и на мен ми се е случвало един бивш да ме зареже и да се хване с не особено привлекателно момиче (дебеличка, меко казано), беше ми много гадно, но знам, че я е избрал заради нещо друго, не заради външния вид. И въпреки че подобно злобеене като в статията идва естествено в такива моменти, не е редно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
учудена ( преди 11 години )
Стига бе! Красивите жени стари моми ли остават? Освен това едва ли всички имат една и съща представа кое е красиво и кое не!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
момиче 1 :))) ( преди 11 години )
Това може да го мислят само надути красавици,които мислят единствено за себе си и затова трудно намират мъж който да иска нещо повече от секс с тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
mona ( преди 11 години )
Inna, съгласна съм с теб! Брат ми имаше същият проблем, но слава Богу се разведе и сега е добре. Моето мнение е ,че само комплексираните мъже избират грозни жени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар