Козметика и грим

Грижа и стилизиране за боядисаната коса с течни кристали

11.05.2010г. / 16 17ч.
Аз жената
Грижа и стилизиране за боядисаната коса с течни кристали

Боядисаната коса много бързо губи свежия си вид. Отмиването на цвета, вредното влияние на UV лъчите, разресването и изсушаването – всичко това има силно изтощаващ ефект върху цвета и състоянието на косата ви.

Серията Nivea Color CrystalGloss се състои от продукти за грижа и стилизация. Продуктите имат подхранващи формули за поддържане жизнения цвят и предпазване на косата, като тя остава мека и бляскава дълго време. ПРЕДПАЗВА цвета от отмиване, неутрализира увреждането й, придава блясък и я защитава от UV лъчите и от вредното въздействие на сешоара и пресата.

Уникалната иновация : Течни кристали
Детайлно изследване на отдела за научно-изследователска дейност на производителя доказва, че при увредената коса липсват липидите, които се намират в здравата коса. Именно тези липиди правят косата мека, гъвкава, еластична и лесна за третиране.
Екипът на марката откри и решение на проблема – интегриране в продуктите на течни кристали – система, имитираща естествените липиди на косата, която възстановява жизнеността й.
Течните кристали превръщат косата във феерична магия от цвят и блясък, на тях се дължи възстановяването й и поддържането на удивителен блясък. Освен течните кристали, подхранващата и защитна формула съдържа допълнителни антиоксиданти.
Антиоксидантите, извлечени от оризово масло, предпазват косата от вредата, нанасяна й от свободните радикали – неустойчиви молекули, които причиняват клетъчни увреждания, като оставят косата чуплива и вяла. UV филтрите предпазват косата от вредните слънчеви лъчи и подпомагат поддържането на интензивността на цвета чрез формирането на предпазен филм около основата на косъма. Филмът абсорбира UV радиацията – по този начин избледняването на цвета е сведено до минимум, а кератинът в косъма е предпазен.

Серията съдържа:

Шампоан, който подпомага поддържането на жизнеността на прясно боядисаната коса до 6 седмици. Богатата, кремообразна, перлена формула, съдържаща течни кристали, антиоксиданти и UV филтри, предпазва косата от избледняване и допълнително увреждане. Косата е значително по-бляскава и мека на допир.
Цена: 4.79 лв., 250 мл.

Балсамът предпазва цвета и подпомага поддържането на жизнеността и мекотата на прясно боядисаната коса. Формулата на балсама съдържа UV филтри, течни кристали и антиоксиданти.
Цена: 4.79 лв., 200 мл.

Експресна, регенерираща маска – освежава цвета и подхранва боядисаната коса само за 60 секунди. Кремообразната формула с UV филтри и течни кристали осигурява интензивна грижа и предотвратява избледняването на цвета.
Цена: 8.99 лв., 200 мл.

Интензивната възстановяваща маска предпазва цвета на косата от избледняване и поддържа красотата на прясно боядисаната коса за по-дълго време. Течните кристали и UV филтрите, интегрирани в богатата, кремообразна маска, възстановяват увредената коса, като възвръщат бляскавия й вид и удивителна мекота.
Цена: 8.99 лв., 200 мл.

Стилизиращи продукти

Лакът за коса съдържа идеалния баланс между стилизиращи полимери и витамини, които осигуряват устойчива фиксация и едновременно с това правят косата ви мека на допир. UV филтрите и антиоксидантите предпазват косата от увреждане. Формулата с течни кристали осигурява завладяващ кристален блясък, като поддържа интензивността и силата на цвета на боядисаната коса до 6 седмици.
Цена: 5.29 лв., 250 мл.

Косата е мека, нежна и бляскава, благодарение на множеството течни кристали, съдържащи се в пяната.
Цена: 5.29 лв., 150 мл.

Спреят е крайния продукт от серията за боядисана коса, който осигурява на боядисаната коса професионалното третиране, което тя заслужава. Разклатете двуфазния спрей, съдържащ течни кристали и UV филтри, и впръскайте в косата за постигане на мигновен блясък и копринена мекота. Комбинацията от леки и обгрижващи масла оформя красива, бляскава и удивително мека на допир коса.
Цена: 7.49 лв., 150 мл.

* * *

Полезни съвети за косата от върха
Здрава ли е косата ни?
Амино-киселините – ключът за красива и здрава коса
Пролетен цъфтеж на косата – неприятно, нали?

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време