Козметика и грим

Здрави, блестящи и красиви нокти на краката...Открийте разликата!

30.06.2010г. / 14 01ч.
Аз жената
Здрави, блестящи и красиви нокти на краката...Открийте разликата!

Около 50% от дамите не са доволни от естественото състояние на ноктите на краката си, когато са без цветен лак. Спасението търсим в „замаскиране” и поставяне на ярък лак, за скриване на проблемите.

Пожълтяването, удебеляването или обезцветяването са сигнали, че освен педикюр с естетична цел е добре да се погрижим за здравето на ноктите, за да не се задълбочи проблемът в бъдеще.

„Стресът” за ноктите на краката е причинен от тесните обувки и цветния лак – те са основната причина за неравност, начупвания, обезцветяване. Прекомерната употреба на лак, както и удебеляването на ноктите водят до загуба на естествения блясък и пожълтяване.

Добрата грижа за краката предполага подобряване на естественото състояние на нокътя, което освен, че е здравословно е много естетично.
Нашето предложение е да се погрижите в домашни условия с професионален продукт за грижа за ноктите на краката, разработен специално от специалист № 1 в грижата за краката - Scholl. Революционната система 3 в 1 незабавно подобрява състоянието на обезцветените или пожълтели нокти.

Комплектът 3 в 1 на Scholl е лесен за употреба продукт с незабавен резултат. Той осигурява отстраняване на нежеланото оцветяване и позволява ноктите да бъдат защитени от бъдещо пожълтяване с поставянето на завършващия защитен филм преди цветния лак.

Социологичните проучвания сочат, че за 50% от жените състоянието на ноктите на краката им е добро или много добро. След използването на Комплекта 3 в 1 за здрави и блестящи нокти този процент се увеличава на 90%.
Специален клиничен тест, с участието на 170 потребители потвърди, че използването на комплекта 3 в 1 веднъж или два пъти седмично в продължение на четири седмици, значително подобрява състоянието на ноктите на краката, придава им здрав вид и ги прави по-блестящи, бели и красиви.

Удобната и ергономична форма позволява продукта да се носи в дамска чанта и да се ползва с лекота. Комплектът се състои от три части:

1. ПИЛИЧКА
С удобната за употреба пила премахвате излишния кератин от повърхността на ноктите, незабавно ги заглаждате и премахвате обезцветяването и пожълтяването.

2. ПОДХРАНВАЩ ГЕЛ
С апликатора нанесете специалния гел, който се грижи за ноктите, благодарение на комбинацията от подхранващ Про-витамин B5 и Урея (естествен овлажняващ агент) и намалява удебеляването и обезцветяването.

3. UV ЗАЩИТЕН ГЛАНЦ
Нежната четка позволява гладкото и равномерно поставяне на бързо съхнещ защитен филм, който предотвратява появата на нови петна. Ултравиолетовият гланц прави ноктите по-блестящи и само с едно нанасяне им придава по-здрав и красив вид. Защитният гланц ги предпазва и от бъдещо пожълтяване, ако се използва като основа за цветен лак.

Ако ноктите са удебелени в резултат от натиска, на който са подложени в тесни обувки, това ще изисква и по-продължителната употреба на Комплекта 3 в 1 за здрави и блестящи нокти. Същото важи и в случаите, когато естественото състояние на ноктите на краката не е много добро. Често лошият външен вид се дължи на нацепване или неравност на повърхността, които лесно могат да бъдат отстранени с помощта на комплекта.

Включете революционната грижа 3 в 1 в рутинните си занимания и това ще ви даде спокойствието и свободата на дама, която може да покаже краката си, когато й се прииска.

За да се радвате ежедневно на своите красиви крака вижте четирите стъпки препоръчвани от Scholl.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
женя ( преди 11 години )
аз като цяло не съм доволна от тези продукти ,използавх един разтвор за размекване на нокти но ефект никакъв . отидох да му направя рекламация идори дамата ме упрекна че не съм го използвала както трябва прочетох и упътването и я попитах как трябва да го използвам като така пише???????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Светлана ( преди 11 години )
От около година ползвам този продукт и съм много доволна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време