Козметика и грим

Напукани пети? Никога вече!

30.06.2010г. / 14 49ч.
Аз жената
Напукани пети? Никога вече!

Един от най-досадните проблеми за женските крака през лятото са напуканите пети.
Силното слънце, сухия въздух, ходенето боси усилват дехидратацията на кожата. Тъй като кожата на ходилата е по-плътна от всяка друга част на тялото, овлажняването й става по-трудно. Напуканите пети започват да напомнят за себе си с лека болка, особено при продължително движение.

Провокирани от този женски проблем потърсихме решение и предлагаме на вашето внимание един от най-успешните продукти в света, създаден с технологията Active Repair K+:

Крем за напукани пети К+ с кератин, специално създаден от Scholl - специалист № 1 в грижата за краката.
Кератинът е вид протеин, който влиза в състава на косата, ноктите и епидермиса. Той подпомага бързото възстановяване на напуканата кожа и действа като повърхностен защитен агент.

  • Кремът за напукани пети К+, обогатен с кератин и алое вера, напълно възстановява грубата и напукана кожа на петите. Подпомага хидратацията, естествено възстановява и омекотява повърхностния слой на кожата.
  • Резултатите са видими само след 3 дни! Само за една седмица ще имате гладка и мека кожа на петите, можете да се уверите сами!
  • Кремът за напукани пети К+ е дерматологично тестван продукт, с клинично доказани резултати.
  • Хипоалергичен, без аромат и подходящ за хора, страдащи от диабет.
  • Кремът се прилага два пъти дневно до пълното възстановяване на напуканите пети и може да се използва всекидневно за предотвратяването на проблема в бъдеще.
За постигането на най-добри и трайни резултати специалистите от Scholl препоръчват 4 основни стъпки в грижата за краката. Ексфолиране – Овлажняване и грижа за ноктите – Дезодориране и освежаване – Защита. Тези стъпки можете да изпълните и в домашни условия – бързо и лесно.

Следвайте 4 стъпки за перфектни крака от Scholl и бихте могли лесно да имате перфектни крака, благодарение на тях, да сте по-привлекателни и да се чувствате отлично!

Изберете ден или няколко часа само за себе си, обърнете внимание на краката си. В останалите дни от седмицата се опитайте да включите грижата за краката в обикновените рутинни занимания – повярвайте ни, струва си!

Коментирай