Свободно време

Хайди Клум – гола и красива на 37

01.07.2010г. / 23 23ч.
Аз жената
Хайди Клум – гола и красива на 37

Немският супермодел Хайди Клум отново стана медийна сензация, събличайки се гола за новия брой на американското списание "GQ". Красивата съпруга на певеца Сийл, за пореден път демонстрира перфектното си тяло върху корицата на авторитетното издание, макар че е на 37 години. Възрастта, както и фактът, че е родила 4 деца за последните 6 години, не попречиха на Хайди да поддържа прекрасна форма.

Известният модел роди едва преди няколко месеца четвъртото си дете и малко след това поднови професионалните си ангажименти. Сега Хайди отново се снима в престижни модни списания, доказвайки, че за красотата и добрата форма няма възраст. И оправданието на някои жени, че са майки и затова изоставят външния си вид, в нейния случай просто не върви. Съпруга, майка на 5 деца (едно от тях е осиновено), настоящ супермодел на почти 40 години, Хайди не спира да изненадва и впечатлява феновете си по цял свят с неизчерпаема енергия.

* * *

Направете си тест - Модерна жена ли съм?
Модна пола за всеки случай
Бельо за лято 2010
Красивото бельо е тайната на сексапила

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Деница ( преди 11 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Моника ( преди 11 години )
Хайди няма осиновено дете. Писалият тази статия е разбрал недоразбрал. Хайди има едно дете от известният плейбой и шеф на Формула 1 Флавио Бреаторе. Това дете е осиновено от Сийл. Останалите 3 деца са от Сийл.Хайди има общо 4 деца.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар