Свободно време

Кристиано Роналдо стана татко, майката – неизвестна

06.07.2010г. / 08 08ч.
Аз жената
Кристиано Роналдо стана татко, майката – неизвестна

Португалският футболист, любимец на всички дами, Кристиано Роналдо стана горд татко на момченце. Това съобщи самият той в личния си блог в Туитър, както и в профила си във Фейсбук.

Сексапилният футболист на "Реал Мадрид" написа в блога си вчера: "Трябва да ви информирам с най-голяма радост и емоция, че станах баща на момче. В съгласие с майката на сина ми, която иска да запази самоличността си в тайна, аз ще съм основният попечител над детето. Засега това е всичко, което мога да ви кажа по темата и бих искал да проявите уважение към правото ми на личен живот, както и това на детето. "

Признанието на Роналдо хвърли медиите в смут, които дори не успяха да отгатнат коя ли е тайнствената майка. Настоящата приятелка на Роналдо - руският топмодел Ирина Шейк със сигурност отпада от заподозрените, след като преди месец папараци я щракнаха на яхта с футболната звезда в перфектна физическа форма. Засега мистериозната дама е неизвестна, но едва ли ще остане дълго в сянка. А дотогава Кристиано ще е изключителният попечител над новородения си син.

* * *

Коя жена не иска дете от Брад Пит?
Звездите от "Здрач" пред раздяла?
Хайди Клум – гола и красива на 37

Коментирай