Свободно време

Boney M отлагат концертите във Варна и Бургас за септември

09.07.2010г. / 13 14ч.
Аз жената
Boney M отлагат концертите във Варна и Бургас за септември

Диско легендите Boney M трябваше да пристигнат утре за концертите си във Варна и Бургас, очаквани с голям интерес от почитателите на диско класиката. За огромно съжаление на феновете, семейно нещастие във фамилията на фрондамата Мейзи Уилямс променя плановете.

Два дни преди началото на българското турне на групата Мейзи получава трагична вест – нейният любим брат е починал. Естествено всички ангажименти отпадат. Продуцентската компания АРТ БГ изказва искрени съболезнования на Мейзи и веднага съгласува с мениджърския екип на групата нови дати за България.

Така вместо на 10 и 12 юли, концертите във Варна и Бургас ще бъдат съответно на 14 и 16 септември от 21 ч., отново в летните театри на морските градове. В допълнение е договорен концерт в Пловдив на 15 септември, в Летния театър от 20 ч.

Всички билети, закупени до този момент, ще важат без презаверка.

Продажбите продължават на същите цени – от 20 до 50 лв. Билети могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim.bg, в магазини Германос, Пикадили, Мултирама, Технополис, Офис 1 и др. в цялата страна.

* * *

Найджъл Кенеди ще свири с Пловдивската филхармония на 1 септември
"Мармадюк" е кинохитът на месеца
Фотография, театър и джаз са акцентите в програмата на УКИ за юли и август 2010 г.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Ивелина ( преди 11 години )
Бях на концерта им в Шумен.Въпреки че валеше дъжд беше страхотно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар