Избраха Лице на България

20.07.2010г. / 08 44ч.
Аз жената
Избраха Лице на България

На бляскава и стилна церемония в София модна агенция ЕС лайн Моделс награди финалистите от престижния конкурс за красота Face of Bulgaria 2010.

Събитието бе открито с горещ танц на момчетата от мъжка денс-формация ”Грандос”. Преди появата на Паулина Найденова и Симеон Денев, достигнали 3-то място в конкурса, Мариана Попова изправи залата на крака с изпълнението на нейната „New religion”. Водещи на официалната церемония бяха певецът Искрен Пецов и тв водещата Ива Атанасова. Ивайло Гюров също извиси глас, специално за гостите на ВИП събитието и изпя една от най-популярните италиански канцонети, преди влизането по червения килим на Ралица Славчева от гр. Радомир  и Константин Манев от гр.Плевен – лицата, достигнали почетното 2-ро място на конкурса.

Преди кулминацията на вечерта, триумфално по червения килим влезе чаровната певица Рени и представи най-новата си песен „Към теб летя”, която даде заявка за сериозен летен хит.

В сюблимния момент на вечерта осветлението бе приглушено и вниманието на гостите бе насочено към големия екран в залата, където се излъчваше бляскавото посрещане на победителите от конкурса пред хотела. Всички гости посрещнаха финалистите изправени на крака в залата, с бурни аплодисменти. За лица на България 2010 бяха наградени Невена Димитрова на 25 години от София и Десислав Зарков на 21 години от Банкя, които събраха най-много гласове в онлайн гласуването за конкурса.

***
Красива софиянка стана "Мис България 2010"
Моника Белучи красива в китайска роба и с ботуши
Определиха за най-сексапилна TV водеща Симона Първанова

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
az ( преди 11 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
кики ( преди 11 години )
Симпатични са младежите, ама девойката малко като лелка ми идва. Да намали малко грима
отговор Сигнализирай за неуместен коментар