Свободно време

Моника Белучи красива в китайска роба и с ботуши

11.07.2010г. / 15 03ч.
Аз жената
Моника Белучи красива в китайска роба и с ботуши

Италианският секс символ Моника Белучи сменя няколко тоалета от различни епохи в най-новия си филм "Чиракът на магьосника". Специално за героинята й Моргана, дизайнерите обличат Белучи в ръчно рисувана китайска роба, бродирани китайски ботуши, дълги нокти, метални върхове на ушите и широк нагръдник с дракон. И, подобно на други неподвижни създания в “Чиракът на магьосника”, този дракон оживява. С вълшебство, разбира се.

В предстоящия летен кинохит „Чиракът на магьосника” Балтазар Блейк (Никълъс Кейдж) е умел магьосник в днешен Манхатън, който се опитва да предпази града от своето древно възмездие - Максим Хорват (Алфред Молина) и да спаси изгубената си любов (Моника Белучи). В нестихващата борба Балтазар трябва да открие своя наследник. Дейв Стътлър (Джей Барушел), съвсем обикновен студент по физика, който с неохота приема ролята на негов чирак. В иновативната и епична приключенска комедия двамата преминават през центъра на древен конфликт между доброто и злото, а Чиракът ще има нужда от целия си кураж, за да оцелее, да спаси града и да спечели момичето на мечтите си.

Екранното прераждане на “Чиракът на магьосника” се заражда като идея у пламенен почитател на версията на филма на „Дисни” – Никълъс Кейдж. “Идеята беше моя и на моя приятел Тод Гарнър”, спомня си той. “Тогава правех друг филм и исках да навляза в по-магическа и фантастична сфера, където да играя герой с магьоснически способности. Споделих това с Тод и на следващия ден попаднахме на идеалния проект – “Чиракът на магьосника”.
 
Обичам света на магията и ме привлече възможността да го представя пред съвременната публика”, коментира продуцентът на лентата Джери Брукхаймър. “Винаги съм харесвал сюжети с магически елемент, а “Чиракът на магьосника” е една от най-великите истории с вълшебства на всички времена. Мислехме, че ще е изключително интересно да претворим същината на този сюжет в нова история, която се развива в съвременния свят.”

Премиерата на филма в българските киносалони е на 23 юли 2010г.

* * *

"Мармадюк" е кинохитът на месеца
Историята продължава - „Сексът и градът 2“
„Мисия Лондон” събира похвали и критики

Коментирай