Свободно време

Голи снимки на Анджелина заплашват брака й с Брад Пит

01.08.2010г. / 18 13ч.
Аз жената
Голи снимки на Анджелина заплашват брака й с Брад Пит

В Интернет пространството наскоро излезе новината, подкрепена със скандални снимки, че актрисата Анджелина Джоли е злоупотребявала с наркотици в миналото си. Блянът на милиони мъже по света, секс символът Анджелина, която е посланик на добра воля към ООН, осинови няколко деца и стана майка на 3, всъщност има доста скандална история.

Американското списание "Стар" публикува голи снимки на звездата, на които ясно личи как тя употребява кокаин и марихуана. Половинката на Брад Пит е запечатана на снимка чисто гола, само с кучешки нашийник на шията, а в устата й стърчи цигара с марихуана. Точно този кадър е сложен на корицата на “Стар”. Според таблоидното издание всички “шокиращи снимки” били направени по време на 14-часов наркомаратон. По онова време брюнетката Джоли била изрусена.

Скандалните снимки са част от рекламата на биографията на Анджелина Джоли, написана от Ендрю Мортън. Авторът разказва не само за наркотичната зависимост на актрисата в миналото и многобройните й любовници, но и за психическите й проблеми.

Засега липсва коментар от актрисата или от говорителите й.

***
Анджелина или Дженифър - коя е по-стилна?
Плесен е причинила смъртта на Британи Мърфи и мъжа й
Кейт Мос обича да купува дрехи втора употреба
Пенелопе Крус - най-после бременна и щастлива
Избраха Лице на България
Хайди Клум – гола и красива на 37

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
popins ( преди 11 години )
Колко наскоро е излязло в Интернет??? Това е брой на списанието от август. Ако Брад щеще да реагира досега да го е направил. "Журналисти"От редакцията:Благодарим. Моля, погледнете датата на статията.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар