Интимно

Секс на открито - за и против?

02.08.2010г. / 19 10ч.
Аз жената
Секс на открито - за и против?

Сексът на открито, сред природата, е едно от най-романтичните преживявания. Но дали така е за всички влюбени или само за  авантюристично настроените? Затова попитахме няколко наши читателки какво мислят по темата и дали лесно се съгласяват на екзотични предложения за секс на открито:

М.В., 27г., София
Да, разбира се, че бих! Според мен сексът на открито е романтично, различно, пък и си близо до природата... Все пак, трябва да си "екипиран" за подобно изживяване - необходимо е топло и меко одеало, бутилка вино, лека храна и секси настроение... :)

Д.И., 24г., Казанлък
Да, правила съм секс на открито и пак бих правила! Най-вече защото сме само двамата с любимия човек и първичното у нас се обажда в близост до природата. Страхотно е!

К.М., 33г., Пловдив
Не-е, не харесвам секса на открито! Имам малък опит, включва преживяване на река. Беше ужасно! Непрекъснато се притесняваш дали някой ще ви види. Навсякъде има трева, която те боцка, не ти е удобно да легнеше и т.н. Пък и не е кой знае какво на открито. Разликата е, че си нащрек през цялото време за воайори. А пък за секс на плажа само съм чувала, че е също много неприятно заради пясъка, който ти влиза навсякъде. Определено предпочитам секс в леглото, вкъщи.

И.Р., 22г., София
О, да обичам секс на открито. Бих го правила с удоволствие, защото ще се слея с любимия ми мъж и с природата. Би било интересно и невероятно романтично!

Я.К.,40г., Враца
В морето брои ли се? Там единствено бих правила, изглежда ми романтично и чувствено. Но иначе предпочитам секса на закрито, вкъщи, на удобното легълце. По-добре да си ни е мекичко и комфортно, за да се раздадем на 100 %...

***
Секс извън закона – странно и забавно
Секс пози за съвършен оргазъм
Секс без задръжки или как да го подлудим
5 фатални грешки в леглото

Коментирай
Свободно време