Свободно време

Организация за перфектното моминско парти!

03.08.2010г. / 15 28ч.
Джадала Мария
Организация за перфектното моминско парти!

Ако ваша приятелка ще се жени скоро - направете си малко усилия и й организирайте моминско парти! Това е не само модерно, а и забавно и остава добър спомен за цял живот, като супер притурка към основния празник - сватбения ден.

Кога?
Организацията за моминското парти трябва да започне около 10-тина дни по-рано. Самото парти планирайте за 2-3 дена до седмица преди денят на сватбата.

Кой?
Организацията е от кумата, но се прави "организационен комитет" с 2-3 най-активни дами и се свикват всички, поне 8-10 приятелки за самия купон.

Какво?
Съберете се всички и намислете малки закачки и въобще сценария за самото събитие. Ако имате информация за сватбата - че ще е в стил Романтичен, Хавай, Орхидеи или друг - можете да направите и моминското парти в този стил.

Идеи за подаръчета
- малки късметчета, които са шегаджийски - могат да се подготвят и за всички присъстващи момичета и да се четат поред на глас;
- кутийка за "спешни случаи" - с презервативи и евентуално малко шоколадче, хапче тип виагра или подобни;
- секси бельо - бикини, прашки, нощничка;
- метла - красиво украсена - шегаджийски подарък;
- ароматни свещи, масло за масаж, сапун;
- червило или гримове;
- секс-артикули - забавни малки играчки от секс-шоп;
- "харта на добрата съпруга" - забавен текст, който заедно да измислите;
- други малки забавни подаръчета.

Сценарий
Започнете вечерта с малък аперитив докато чакате булката да се появи. За нея всичко трябва да е изненада. Междувременно подредете малки закачки из масата, около която сте се събрали и се договорете ако ще има реплики от всички присъстващи. Когато булката дойде започнете с подаръчетата - давайте й поред подаръчета на всеки 10-15 минути. Хапнете и продължете вечерта в бар. Именно в бара е мястото за стрийптиза, който е и кулминацията на вечерта. За край - танци до зори.

Разходите
Разходите за партито могат да варират от 200 до 500 лв. Добре е да си ги разпределите всички по равно помежду си.

Споменът
Не забравяйте да се снимате - и в началото и по време на основните моменти, а за стрийптиза е хубаво да има и камера - това са супер спомени!

***
Късметчета-пожелания за моминско парти
Какво ни трябва за моминско парти?
Подаръкът за сватба - един труден избор
Разбрахте ли кой ще се жени?

Коментирай
Свободно време