Свободно време

Звездите, които посягат на жените си

04.08.2010г. / 08 57ч.
Аз жената
Звездите, които посягат на жените си

В Холивуд отдавна се знае, че наред с богатството и известността вървят и шумните скандали. Един от най-големите причинители за светски скандал са звездните побои. Много от актьорите и режисьорите, на които сме свикнали да се възхищаваме, често ползват сила (буквално), за да покажат надмощие над половинките си.

Един много популярен пример и то напоследък, е актьорът от сериала "Двама мъже и половина" - Чарли Шийн. Звездата сам призна пред съда, че е пребивал съпругата си Брук Мюлер, с което пледира "виновен". Благодарение на това си признание, Шийн няма да лежи и ден в затвора, но за сметка на това ще прекара месец в клиника за алкохолици. Отдавна се знае, че актьорът има проблеми с наркотиците и алкохола, но не знаехме, че побийва и жена си...

Друг много известен и скандален "бияч" е Мики Рурк. Професионалният боксьор стана особено популярен, докато тренираше крошето си върху бившата си съпруга, модела Каре Отис. Невероятно красивата моделка неведнъж е подавала жалби срещу Рурк за ужасните му побои.

И завършващ звездната тройка на актьори, които посягат на съпругите си, е Алек Болдуин. Бившата му съпруга Ким Бейсинджър все още не признава открито, че Болдуин я е биел. Но знаейки сприхавия нрав на актьора, холивудската гилдия набързо заклейми Болдуин.

Последното допълнение към тази звездна компания е актьорът и режисьор Мел Гибсън. Неотдавна бе пуснат в Интернет аудио запис, на който ясно се чува как звездата заплашва бившата си приятелка Оксана, че не издържа повече и скоро ще я убие. Младата рускиня, която завъртя главата на Гибсън, твърди, че той редовно й е посягал. Дали това ще се докаже и в съда, предстои да разберем. А дотогава - внимавайте с кого си лягате!

***
Голи снимки на Анджелина заплашват брака й с Брад Пит
Плесен е причинила смъртта на Британи Мърфи и мъжа й

Коментирай